|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Kako otvorit .exe
Jel moguće ako je neki program pisan u C++-u otvorit njegovu .exe datoteku u Visual Studiu i da dobijem izvorni kod? Znam da mi treba decompiler.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Treba imati i dozvolu od programera (vlasnika) dotičnog programa. Kužiš?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Ako je *.exe kompajlirano u .net-u onda postoji mogucnost dekompajliranja u visi programski jezik (c++, c#, vb), ali programi za taj posao kostaju po 1000 i vise $. Ako je kompajliran recimo u VS 6.0 mozes ga jedino disasemblirati i dobit ces asemblerski kod...
![]() |
#4 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
A kako disasemblirat exe u VS šestici?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
postoji ti masa programčića koji služe isključivo za deasembliranje, a koriste se uglavnom za nelegalne svrhe (znaš na šta mislim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|