|
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
kolko ja znam problema nebi trebalo bit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Nema šanse da proradi na 200 Mhz! Ruši se svakih 5 min. Zadnja granica do koje mogu ići a da sve bude stabilno je 166 na 2-3-3-7. ![]() Čak je to sve skupa i radilo normalno (na 200 Mhz) dok je bio jedan stick od 512 MB, ali čim sam stavio drugi (identičan - čak isti datum proizvodnje) ode sve u tri... Napravio sam sve moguće kombinacije položaja i nema šanse. Memorija btw isprobana kod frenda i radi bez greške na deklariranih 200, pa čak i više i na 2-3-2-5. Sistem stabilan do yaya. Black Dragon mi tvrdi da ima još ljudi koji imaju sličnih problema pa bi volio čuti njihovo mišljenje i način na koji su riješili problem. (ako su ga uopće riješili). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
jesi probao sa command rate na 2t? naravno, pod uvjetom da je riječ od cg reviziji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Super dobit ću A64 3400+ ![]() Gle Hrc ti imaš ClawHammera koji ne podržava 2T timing za memoriju pa se bori kad su dvije dvostrane pločice u igri... Da imaš Newcastle ili winchester to bi se spustilo sa 1T na 2T i memorija bi radila ziher... Dolepršaj do BDa pa ćemo isprobat!
![]() |
#8 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Ali došel bum svejedno do BD-a ovijeh dana pa da pokušamo nešto zajedno iskemijati. Što bi rekao Mr. Djordje Balashevich: "Zajedno smo skupa!" |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
da,da znao sam da se bu to dogodilo sad ti se kolju,cuo negdje da je dosta ljudi imalo problema sa tim supertalent r.... da sad ne okolisam , mislim da ova prva kolje drugu , tojest druga kolje prvu , odnosno ne zele radit skupa kad kasnije stavis drugi stick ovo sto sam reko nemojte shvatit ozbiljno jer nisam suguran sam sam to negdje procital (na drugom forumu nekom......) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
nemogu se sjetit sad koja je tocno stranica al nesto slicno ti ima g-team neznam jel ce ti pomoc jer se radi o sasvim drugacijoj memoriji ,al samo sam to uspio nac (ak hoces regaj se i pitaj sigurno imaju odgovor) http://forum.gathering-team.com/viewtopic.php?t=11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|