Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.01.2005., 10:13   #1
Hrwoye
Premium
Moj komp

Hrwoye's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
DFI LP UT nF3 + SuperTalent C2 problem

Jel' netko osim mene ima problema sa ovom kombinacijom, ili sam ja jedini baksuz?!
Hrwoye je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2005., 12:50   #2
Hido
Banned
Moj komp

Hido's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
kolko ja znam problema nebi trebalo bit
Hido je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.01.2005., 13:11   #3
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
A kakvih problema imas?
LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2005., 18:35   #4
Hrwoye
Premium
Moj komp

Hrwoye's Avatar

Nema šanse da proradi na 200 Mhz! Ruši se svakih 5 min. Zadnja granica do koje mogu ići a da sve bude stabilno je 166 na 2-3-3-7.

Čak je to sve skupa i radilo normalno (na 200 Mhz) dok je bio jedan stick od 512 MB, ali čim sam stavio drugi (identičan - čak isti datum proizvodnje) ode sve u tri...

Napravio sam sve moguće kombinacije položaja i nema šanse.

Memorija btw isprobana kod frenda i radi bez greške na deklariranih 200, pa čak i više i na 2-3-2-5. Sistem stabilan do yaya.

Black Dragon mi tvrdi da ima još ljudi koji imaju sličnih problema pa bi volio čuti njihovo mišljenje i način na koji su riješili problem. (ako su ga uopće riješili).
Staro 10.01.2005., 19:46   #5
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Originally posted by Hrwoye
Black Dragon mi tvrdi da ima još ljudi koji imaju sličnih problema pa bi volio čuti njihovo mišljenje i način na koji su riješili problem. (ako su ga uopće riješili).
Uzmi zadnju reviziju tog A64 Proca ...a da budemo ziher ubaci u Vita taj kramp, dođi do mene da ubacimo zadnju reviziju A64 od Cata unutra i 80% da će raditi na 200MHz ... stavr je koliko sam ja trenutno skužio u prvim revizijama A64 proceva na nF3u .... a da nisi bio tu do mene barem tri puta u zadnjih tjedan dana ne bi niš reko ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2005., 19:47   #6
Vedran
Premium

Vedran's Avatar

jesi probao sa command rate na 2t? naravno, pod uvjetom da je riječ od cg reviziji...
Vedran je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2005., 19:50   #7
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Super dobit ću A64 3400+

Gle Hrc ti imaš ClawHammera koji ne podržava 2T timing za memoriju pa se bori kad su dvije dvostrane pločice u igri...

Da imaš Newcastle ili winchester to bi se spustilo sa 1T na 2T i memorija bi radila ziher...

Dolepršaj do BDa pa ćemo isprobat!
Staro 10.01.2005., 21:36   #8
Hrwoye
Premium
Moj komp

Hrwoye's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Uzmi zadnju reviziju tog A64 Proca ...a da budemo ziher ubaci u Vita taj kramp...
Ne vrijeđaj mi The Stroj jerbo će bit svega! Okrenut ću ti antenu u vertikalni polaritet! Ili još bolje: izbrisat ću ti win98 sa Vaia!

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
stvar je koliko sam ja trenutno skužio u prvim revizijama A64 proceva na nF3u .... a da nisi bio tu do mene barem tri puta u zadnjih tjedan dana ne bi niš reko ...
ADA3400AEP4AX (rev. CG) iliti po naški Newcastle United 512 L2, što će reći da teorija sa Clawhammerom pada u vodu (sorry CatKiller ništa od proca ).

Ali došel bum svejedno do BD-a ovijeh dana pa da pokušamo nešto zajedno iskemijati. Što bi rekao Mr. Djordje Balashevich: "Zajedno smo skupa!"
Staro 10.01.2005., 21:59   #9
Hido
Banned
Moj komp

Hido's Avatar

da,da znao sam da se bu to dogodilo sad ti se kolju,cuo negdje da je dosta ljudi imalo problema sa tim supertalent r.... da sad ne okolisam , mislim da ova prva kolje drugu , tojest druga kolje prvu , odnosno ne zele radit skupa kad kasnije stavis drugi stick

ovo sto sam reko nemojte shvatit ozbiljno jer nisam suguran sam sam to negdje procital (na drugom forumu nekom......)
Staro 10.01.2005., 22:04   #10
Hrwoye
Premium
Moj komp

Hrwoye's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Hido
da,da znao sam da se bu to dogodilo sad ti se kolju,cuo negdje da je dosta ljudi imalo problema sa tim supertalent r.... da sad ne okolisam , mislim da ova prva kolje drugu , tojest druga kolje prvu , odnosno ne zele radit skupa kad kasnije stavis drugi stick
Lako moguće. Kao što već rekoh, sve je radilo ok dok je bio samo jedan stick. Ako se sjetiš gdje si to pročitao please javi.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.01.2005., 15:42   #11
Hido
Banned
Moj komp

Hido's Avatar

nemogu se sjetit sad koja je tocno stranica al nesto slicno ti ima g-team neznam jel ce ti pomoc jer se radi o sasvim drugacijoj memoriji ,al samo sam to uspio nac (ak hoces regaj se i pitaj sigurno imaju odgovor)
http://forum.gathering-team.com/viewtopic.php?t=11
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno