|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() Evo pozdravljam sve forumaše na forumu imam jedan problem sa vistom,imam vistu ultimat sp2 32 bit digo sam je danas ,al se zelim prebacit na xp zbog coda jer ne radi na visti, sad je problem kad idem dignut xp dode mi do windows loading file i taman se sve pripremi za uc u windows setup al odjednom mi izbaci plavi ekran i piše If this screen appears again, folow these steps: Check for viruses on your computer. Remove any newly installed hard drives or hard drive controllers. Check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated. Run CHKDSK /F to check for hard drive curruption, and then restart your computer. Technical information: *** STOP : OxOOOOOO7B (OxF898963C, OxC0000034, OxOOOOOOOO, 0x00000000)" JA sam u run i neako to sredio cheking disk i piše sve da je u redu,mislio sam da sam riješio to al kad sam ponovo probo dignit opet mi je bilo windows loading file i doslo je do kraja i taman da ce ucitat za dignut sustav,izbacilo je plavi ekran i taj eror opet.Gore sam isto napiso falio sam u temu koju da stavim sory nov sam.Pomoc Hitno!!!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Cod radi na visti. Ti neznas instalirat XP, u tome je problem. XXXXX puta je na forumu bilo da prebacis hdd u ide mod.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Kak cod radi na visti udem u cod nakon dvi minute igranja zvuk nestane,a udrugim igrama zvuk radi a cod mi samo mp ne radi .singl radi sve sad nzn u cemu je problme kako to riješit pa sam htio se prebacit na xp a sad nece ni na xp taj mi eror stalno izbacuje a chekiro sam disk piše sve da je uredno nzn u cemu je problem.Jel treba šta u bios podesit da bi uspijela instalacija xp . |
![]() |
![]() |
#4 | ||
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
||
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
idem da probam u id prebacit,ja mislim da mi je sad u raid ![]() |
![]() |
|
|
Oglas