|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
![]() Pozdrav! Imam problem s hard diskom - Western Digital Caviar 2500JS-19NCB1,inače frendov al mu je to jednini hard disk pa nemože potražit pomoć na netu pa evo ja ću ![]() ''A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to ur comp.If this is first time...bla....follow these steps: check for viruses on ur computer.Remove all newly installed hdd's controllers.Check ur hdd to make sure if it is properly configured and terminated.Run CHKDSK/F to check for HDD corruption,and then restart comp.Technical info.: ***STOP: 0x0000007B (0XF78A2524,0xC0000034,0x00000000,0x00000000)'' Probao sam ga formatirat al kad stavim boot sa CD/DVD javi istu poruku. Unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A koji je komp, odnosno MB?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
A da ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
|
Cek malo, jel to novi ili stari disk? Sto se desilo? Kad ga ubacis u svoj komp, uz tvoj disk, sta windowsi kazu?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
|
Nek napravi full format, odnosno nek izbrise (delete) sve kreirane particije, pa opet nanovo kreira. Inace 7mica ostavi onu "prvu" particiju od 100mb pa ga mozda to ebe. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Hmm kako da formatira kad neželi bootat sa CDa ni xp ni 7-micu,tj.odmah izbaci taj error,jel ima drugi način za formatiranje diska? stavimo moj i njegov,u biosu postavke da boota s mojeg i u windowsima formatiramo njegov ako ga uopće nađe? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
NTLDR is missing...ok riješeno,poslije formatiranja kad kopira fajlove, cannot copy driver.cab ok možda netreba -preskoči,cannot copy msxml3.dll opet preskok ok 100% sad će...hivesys.inf is corrupted,press F3 to quit Setup ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|