|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
LanParty NF4 ----> trazim CD-e sa driverima
Pozdrav da li neko mozda ima plocu LanParty NF4 Nabavio sam doticnu plocu ali nemam cd sa driverima....Ako neko ima ovakvu plocu bio bi mu zahvalan kada bi CD-e u iso formatu stavio na net ![]() Zadnje izmijenjeno od: dejo_vu. 06.10.2009. u 00:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako je s939, javi se ovom tipu jer ima sličnu http://forum.pcekspert.com/member.php?u=2755
![]() |
#4 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
odeš na DFI stranicu, klikneš na Download, pronađeš željene drivere za svoju ploču. (traži je pod PhaseOut Model) btw ta je ploča postojala u gro izvedbi pa pogledaj koju imaš DFI LP NF4-D DFI LP NF4 Ultra-D /Ultra-DR /SLI-D /SLI-DR
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Jeste 939 je ploca. A sto se tice skidanja drivera sa original stranice to sam napravio ali to nije to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
koja...napisao sam gore da ima više verzija...koju verziju ti imaš? Citiraj:
kako to misliš sa original stranice to nije to ![]() Tamo imaš sve potrebne drivere i software. Ista stvar nalazi se i na CD-u koji dolazi uz ploču. Kaj ti treba?
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
e imam plocu DFI LP NF4 Ultra-D A kad kazem nije to to mislio sam na to da je sve zipovano,nema onaj meni kao kad je cd original...tamo lepo pise st asnimas ovde moras raspakovat pa lalalalala dobro ajde i ja filozofiram ali hteo bi da imam origial CD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Pa za početak na CD-u imaš zastarjele verzije drivera, na stranici su novije verzije.
![]() |
#9 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
ok, skines sve u zipu ili raru (ili kojem vec god formatu) jer se kompresijom podosta stedi na prostoru. plus, tebi ili bilo kome drugome kojemu trebaju driveri puno lakse i brze ih skine. ako nemas programa za kompresiju, 7zip ili ZipGenius podrzavaju brdo formata, skini jedan od njih. i odzipas/odraras drivere, pokrenes instalaciju (jer debela vecina se pokrece iz .exe fajla), i to je to. ili eventualno ici preko device managera, ali ako ti je tesko ovo napraviti, bolje da ne objasnjavam kako onda ovako ici.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
@Burko Nisi ga skužio. Njemu baš treba cd s meni-em ![]() @Wolv svaka čast imaš čeličnu volju i živce. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma znam ja to sve,hvala na iscrpnom odgovoru.Bas takve drivere i imam ali reko ako neko slucajno na forumu ima plocu sto da nemam i CD-e sa menijem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Klikni na link u mom postu #3 - tip ima istu ploču kao i ti. Zamoli ga da ti preprži cd ako si već zapeo da imaš kao original.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|