|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
asus x51l grafika problem vjerojatno
Pozdrav kolege, naime moj laptop kojeg sam neki dan htio prodat jer mu je vrisnulo osvjetljenje displaya i koji je imao probleme sa "flat kablom" mi zadaje muke božje Rezimirajmo: nije vrisnuo backlight nego je kabal ispao iz invertera nije problem sa flat kablom nego sa grafičkim čipom Kvar se manifestirao tako da me zbunio. Slika na displayu je bila čudne crvene ili zelene boje ali zato je na externom monitoru bila normalna, pa sam ja automatski pomislio da je flat otišo (pošto je slika bila normalna kad bi se ekran pomaknuo u određenu pozu i malo pritissnulo kod tipke za paljenje tama tamo di je konektor od flata). Uglavnom, raskopao ja danas laptop i idem probat propeć malo u rerni (radio to i prije) no nije uspijelo ploča se mora sad po novom malo jače stisnut kod graičkog čipa da bi slika bila normalna! Ima li možda tko kakav savjet što bih još mogao probat napravit, mislim ne isplati mi ga se prodavat u dijelove jer para za drugi laptop nemam. Htio bih ga osposobit jer hebiga treba mi zbog faksa i svih tih inih gluposti.. pozdrav, Mario ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|