|
![]() |
#1 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
PT Boats
Ova igra se već dugo godina radi, sada je napokon izašla, pa koga zanimaju ratni brodovi nek baci pogled: http://www.gamespot.com/pc/sim/ptboa...result;title;0 http://pt-boats.akella.com/ Ja sam odigrao par misija i nisam baš impresioniran... Možda ima najrealniju fiziku i dobru grafiku, ali ima toliko drugih bugova i minusa da je to jednostavno ubije u pojam. Npr. nešto nije u redu s brightnessom. Ekran titra ako se igra po danu i pre jak je brightness, kao da treba uključiti vsync (iako je uključen - nema efekta). Igra ima sim mode i tactical mode. U prvom upravljate brodovima "na licu mjesta", a u drugom sa taktičke mape, nešto kao RTS, samo očajno rješeno. Akcije baš neke i nema, tu i tamo naleti neki protivnički brodić kojeg lako riješite, no kada dođe neprijateljska flota onda tek počinje gungula, jer imate previše brodova na mapi i nemoguće ih je sve kontrolirati, što znači da ostatak flote dajete na čuvanje AI-u, koji nije nešto. Framrate pada drastično, ispod igrivog, ako se nađu na istom mjestu 3 broda ili više, kamoli da pucaju jedan na drugog. Pravopisnih grešaka ima na bacanje. Kontrole kamere i topova su u najmanju ruku čudne, neprecizne i iritantne. I ima toga još... No svejedno ću joj dati šansu, pošto sam tek počeo igrati. Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 30.09.2009. u 16:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
To ti je tako kad imas krivu grafu ![]() Mene sa Nvidiom more prska sa monitora, galeb mi sjedi na ramenu, a švabama sa 75 NM/h (nautical miles) naplacujem turisticku pristojbu ili ako ne plate dobiju torpedo ![]() ps- jes ti 100% siguran da je igra izasla, tj da ovo sta mi vozimo nije odbjegli demo ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|