|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
s-ata driveri
jeli moguce instalirati sata kontroler na ploci i nakon instaliranja windoza...??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
naravno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
imam pata disk....ali sam nabaio konverter s pata->sata...ali nisam prije dizanja windoza instalirao sata kontroler jer nije bilo potrebe...ali hvala na odgovoru...napravio sam tako a ujutro cu prilkjuciti adapter da vidim jel radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Pa ovisi koju plocu imas.Ako imas recimo nf3 250 754,onda samo ukljucis SATA kontrollere u biosu i onda ce ti win sam naci SATA kontrolere jer si prethodno instalirao nforce driver,ako imas silicon image kontroler,onda ce ti trebati driveri kad budes ukljucio SATA u biosu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
imam a7n8x-e deluxe...i ima silicon image kontroler...instalitao sam drivere bez problema...prikljucim konverter i u biosu stavim da se boota s scsi...ali komp ga ne prepoznaje...zna netko..??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
nije moguce da nitko ne zna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Kako je BIOS rješen za boot opcije, ne znam. Može biti različito. 1. SCSI predstavljaju onboard kontroler 2. SCSI se mora konfigurirati da predstavlja onboard kontroler 3. Hard Drive je bilo koji kontroler 4. Hard drive je bilo koji kontroler ali se na drugom mjestu konfigurira da je 1. hard onaj na kontroleru a ne na ploči. Ko bi znao svaki BIOS napamet. Nitko ne garantira da će ti adapteri raditi i kod boota. Ja slučajno imam sreće ali...
![]() |
#8 |
Luks
Datum registracije: Jan 2005
|
čuj ja na svojoj ploči moram staviti kao first boot device neki ls120 ili tako nešto, da mi boota sa sata diska. : stoopid Možda i ti imas nešto tako čudno |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
hvala, pokusat cu jos malo prckat u biosu...valjda ja nemam srece s adapterom.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|