|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
cijena laptopa?? :/
imam jedno pitanje za vas... prijatelj mi je prije mjesec dana kupio laptop TOSHIBA SATELLITE A300-233 i platio oko 7000kn (web shop) malo sam gledala po internetu i sada je cijena oko 5 500- max 6 500kn ( isto kupovina preko interneta) ![]() pa sad...mene zanima zasto je tolika razlika u cijeni,pa zar to nije isti proizvod??? ![]() i sto vi mislite o kupnji preko interneta je li to ok ili ne??? (nikad nisam kupovala preko interneta pa sam malo skepticna) hvala!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
ne pratim baš tržište laptopa, al moguće je da je toshiba izdala novu liniju laptopa pa je starima pala cijena, tako je to kod svih računalnih komponenti... ja grafu koju sam pred 2 i pol godine platio 3000kn sad jedva prodam za 300kn potpuno ispravnu a kupnja prek interneta je sasvim ok, naručio 10-ak puta već i nikad problema, a i kod kupnje na neviđeno imaš mogućnost bez ikakvog objašnjenja u roku 8 dana vratit proizvod, uz potpun povrat novca |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
It's all a joke
|
a kak se zove taj web shop koji ti je "opljackao" prijatelja? ![]() cuj, moja ti je preporuka ADM kod njih kupujem kad nest trebam i prezadovoljan sam uslugom a i cijenama, kao i mnogi drugi ima tema o ADM-u na forumu, tu mozes procitat koliko su ljudi zadovoljni, te odgovore na pitanja: kako, gdje... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=81799
![]() |
#4 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
izasla je nova toshibina Home serija , A500 , normalno da su cijene pale. ako je frend zadovljan kupljenim, nema se sta plakat, cijene elektornike padaju i to je normalno . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ne znam...on je meni rekao,ali ja sam zaboravila... :/ hvala vam na savjetima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
imam još jedno pitanje...je li itko od vas poslovao sa ''INSTAR-INFORMATIKA'' Ako jeste,kakvi su,je su li dobri??? hvala!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|