|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Komp - Z5500 na 20m - koja zvučna
Imam Logitech Z5500 koji je u dnevnom boravku, spojen na komp preko 20m koaxialnog kabla. Pošto sam preuređivo stan, 600 stvari na brzinu, uzo sam taj kabel iz njemačke, a problem spajanja... o tom se brini kad dođe vrijeme za to... E pa sad je vrijeme... a ja zbunjen... U svakom slučaju mi treba zvučna sa coax izlazom, ali problem je tih 20m. Mi može netko dat savjet šta mi je potrebno: 1)zvučna bilo koja sa coax izlazom 2)kvalitetna zvučna - ova (sad netko da link) 3)zvučna i pojačalo (nadam se da neće trebat)
![]() |
#2 | |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
2) procitaj prvo ![]() 3) zasto pojacalo? pa Z-5500 vec imaju svoje pojacalo i predpojacalo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Nemam coax izlaz na ploči... glavno da imam optical i 5.1 ![]() preporuka zvučne sa coax izlazom?
Zadnje izmijenjeno od: m4ni4c. 09.12.2009. u 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
ja bi kupio 20m 3.5mm x 3kom i miran.
![]() |
#5 |
Premium
|
imam 20m coax kabel, sve spojeno, provučeni kablovi, i dok je došlo vrijeme za uštekat taj kabel u komp... nemam coax ulaz... (a nova P55 ploča... ja majmun!! bio uvjeren da imam) I sad imam dosta problema... zvučna sa coaxom - uspio nać m-audiove - vanjske i pci - za profi upotrebu. El ima normalnih 100-200 kn kartica sa coaxom? El bi mi bio bolji izbor: 1) da provučem 20m 3.5mm x 3kom - TREBAM DIZAT LAJSNE, MAKIVAT PLOČU SA ZIDA... VELIKI PROBLEM 2)El mi može netko nać zvučnu sa coaxom? 3)optical - coax adapter... imam optical izlaz na matičnoj, vidio tu temu par tema niže... zvuči mi malo divlje... al sam očajan... (sad sam i službeno živčan!) - nijedna opcija mi ne zvuči realno osim prve, a jedva sam sve postavio!
Zadnje izmijenjeno od: m4ni4c. 11.12.2009. u 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
imaš na ploči garant. 100%. vjeorjatno ima i digitalni ulaz, samo nemaš konektora na vidljivom. na njoj jednostavno mora biti s/pdif header, to je isti taj signal koji se konvertira u optički. imaš 2 jednostavna načina dobiti ga, oba sam isprobao i rade: 1. uradi sam - uzmeš neki audio kabel kojim su se nekad CD-romovi spajali na ploče, u čipoteci ili negdje uzmeš ženski činč konektor, promotriš kako treba spojiti i to zalemiš edit: evo sličice ![]() vidiš, 2 su pina potrebna pa je konektor skraćen 2. kupiš gotovi bracket/backplate. prije nekog vremena sam to naručio iz Kine preko ebaya, ali sad ima i u trgovinama. vidi http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ssoryList.aspx audio, ima i raspored pinova. proguglaj "s/pdif bracket" kupio sam ovakav: radi super |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
e tnx... vidio sam ovo 2.rješenje po internetu ali nisam znal el izvedivo... iskombinirat ću nešto... tnx...
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
OMG koji problemi..http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.300.023 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
SVAKA zvučna kartica će ti pustit DD i DTS na digitalni izlaz, i sve će ga propustit jednako, i najjeftinija i najskuplja. Treba se nešto sitno podesit da ti radi passthrough, ali to su sitnice ![]() EDIT: gore spomenuta kartica na slici ima spdif ali nije nabrojan doli u specifikacijama, ili mi je promaklo... Uhvati se Dac-ovog prijedloga, 5 minuta posla, i meni je tako spojeno na pinove od matične. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ok, tnx... probat ću nać bracket.. žurim na vlak
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
e super, to me zanimalo tnx ![]() btw da i ja dole u spec nisam vidio da pise spdif pa reko wtf, mozda nije dobra slika na proizvodu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |