Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.09.2010., 12:27   #1
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
problem sa t-comom

Uzeo sam flat na ugovor pocetkom ove godine. Zatim sam isao radit na more preko ljeta i uredno pauzirao internet na 3 mjeseca. Kad sam se vratio, proslo je bilo tih 3 mjeseca ali nije radilo. Problem je bio sto su kako oni kazu nesto zeznuli sa usernameom i on je ostao na dial up "netstart" umjesto mog usernamea.

Dobro, proslijedili to oni tehničarima. Tehničar me zove za pola sata i kaze da u roku od 10minuta će vam sve raditi, i username ce biti vracen na staro.
Nista od toga, zovem ja nakon 2 dana opet. Tada zena kaze da vidi prijavu tog kvara i da se strpim pazite sad : 4-5 dana. Aj dobro,totalno zbunjen neznam o cemu prica jer mi je par dana prije covjek rekao da ce sve rjesiti kroz 10minuta.

Pazite, tu se radi o njihovoj grešci i to se mora ispravit odma, jer koliko sam ja upoznat sa time mislim da nije neka nauka vratit username na staro. Cekam ja jos 3-4 dana, naravno nista od toga. Zovem ponovooo... e sad mi kazu opet nesto novo -> mi vam to gospodine nemozemo napraviti to morate otići u t-com centar i tamo sa njima rješiti. Isti dan odem u t-com centar u Rijeci i oni mi kazu da za te probleme zovem 0800 9000 i da se tehnička služba bavi tim problemom. Zovem ja opet ( ) 0800 9000 i kazem im da oni tamo to ne rade i da su rekli da zovem opet vas. Zatim kaze agent da opet odem u t-com centar i ako mi tamo to ne budu napravili da isti momenat zovem šefa.

pffff... ja sam trenutno tu u Daruvaru i ovdje nemam t-com centar, ali uskoro idem nazad u Rijeku i fkt zelim da to bude rješeno. Druga stvar, da li cu ja morati njima platiti net za ove dane za koje nije radio ? Jer ne radi vec evo 12-ti dan otkad sam prijavio kvar. E da, uključenje je trebalo biti 31.8., i uključili su, samo sa krivim usernameom.

Eto... sve mi je trenutno nejasno, i stvarno neznam sta da radim.
Bilo kakva pomoć je dobrodošla
wnbeeeE je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2010., 14:58   #2
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
ajme kako su mi poznate ovakve situacije. Ja sam jedan put zvao SZK na šalteru T-coma U pitanju je bio samo account na moje ime (za dsl), a telefonska linija mi je na oca. Nikako se nisu mogli dogovoriti dali se to uopće može. Na kraju, naravno da se moglo. Moj savjet: budi uporan i dosadan, ti si kupac, oni su tu radi tebe
murina je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.09.2010., 13:29   #3
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
ma jos nije nista rjeseno. Podnijeli su kvar po peti f**** put i ako to ne uspije moram ici u onaj t-centar u kojem sam podnio zahtjev za pauzom da si samo promjenim username.
wnbeeeE je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno