|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
problem sa t-comom
Uzeo sam flat na ugovor pocetkom ove godine. Zatim sam isao radit na more preko ljeta i uredno pauzirao internet na 3 mjeseca. Kad sam se vratio, proslo je bilo tih 3 mjeseca ali nije radilo. Problem je bio sto su kako oni kazu nesto zeznuli sa usernameom i on je ostao na dial up "netstart" umjesto mog usernamea. Dobro, proslijedili to oni tehničarima. Tehničar me zove za pola sata i kaze da u roku od 10minuta će vam sve raditi, i username ce biti vracen na staro. Nista od toga, zovem ja nakon 2 dana opet. Tada zena kaze da vidi prijavu tog kvara i da se strpim pazite sad : 4-5 dana. Aj dobro,totalno zbunjen neznam o cemu prica jer mi je par dana prije covjek rekao da ce sve rjesiti kroz 10minuta. Pazite, tu se radi o njihovoj grešci i to se mora ispravit odma, jer koliko sam ja upoznat sa time mislim da nije neka nauka vratit username na staro. Cekam ja jos 3-4 dana, naravno nista od toga. Zovem ponovooo... e sad mi kazu opet nesto novo -> mi vam to gospodine nemozemo napraviti to morate otići u t-com centar i tamo sa njima rješiti. Isti dan odem u t-com centar u Rijeci i oni mi kazu da za te probleme zovem 0800 9000 i da se tehnička služba bavi tim problemom. Zovem ja opet ( ![]() pffff... ja sam trenutno tu u Daruvaru i ovdje nemam t-com centar, ali uskoro idem nazad u Rijeku i fkt zelim da to bude rješeno. Druga stvar, da li cu ja morati njima platiti net za ove dane za koje nije radio ? Jer ne radi vec evo 12-ti dan otkad sam prijavio kvar. E da, uključenje je trebalo biti 31.8., i uključili su, samo sa krivim usernameom. Eto... sve mi je trenutno nejasno, i stvarno neznam sta da radim. Bilo kakva pomoć je dobrodošla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ajme kako su mi poznate ovakve situacije. Ja sam jedan put zvao SZK na šalteru T-coma ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
ma jos nije nista rjeseno. Podnijeli su kvar po peti f**** put i ako to ne uspije moram ici u onaj t-centar u kojem sam podnio zahtjev za pauzom da si samo promjenim username. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|