|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Monitor 23'' LCD SAMSUNG
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=100.319.139 Jednostavno pitanje, jel to dobro? Nemam previse para da kupujem nekaj skuplje, hocu neki ok, ali ako nije dobar, radije budem pricekal, nego kupoval loseg. Na kompu sam dnevno >10 sati, treba mi za rad, gledanje filmova i igranje. To je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Da neotvaram novu temu, zanima me ista stvar. Jedino sto je meni za oko zapeo ovaj monitor http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1011247 A sad vidim ovdje preporuku za samsunga 2333SW, pa me zanima po cemu bi bio taj samsung bolji od ovog LG-a? Ono sto ja vidim kod LG-a pozitivno je da ima HDMI. A ovo drugo nista nerazumijem. Mozda netko ima treci bolji izbor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
unaprijed hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
jer je lcd monitor digitalni uredaj i kad spajas graficku karticu (isto digitalni uredaj) digitalnim putem nemas gubitaka u signalu, dobijes van tocno ono sto graficka posalje (ili najblize sto monitor moze napravit), al kad spajas sa d-sub prikljuckom, tj kablom, to je konverzija iz digitalnog u analogno i nazad u digitalno te se tu naravno desavaju gubitci, razni sumovi u analognom prijenosu mogu biti izrazeni itd te dobijes losiju sliku. ukratko, dvi ftw
![]() |
#10 |
Hejter
|
Zato jer je slika nesto bolja ajmo reci maksimalno jednostavno ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Evo ja na kraju ipak kupio ovaj http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=100.332.038 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
dobar je to monitor, vidio ga u živo i za te pare je sasvim OK imaš ga i jeftinijeg nego u ve-milu http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=22443&servisID=1 full HD rezolucija, HDMI i DVI ulazi.... za gledanje filmova dušu dalo IMHO puno bolji izbor od Zmazunga
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Iskreno razmisljam o prodaji tog monitora jer meni iskreno ne pase, mozda sam se ja previse navikao na 226BW pa su mi ovo sad lose boje. Ali znam da sam taj 226BW i platio posteno prije 2 godine, cca 2800 je bio, ja ga platio 2300. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za početak 226BW koji je tada koštao ko dva ova LG-a ne možeš uspoređivat A što se LG-a tiče, jesi li probao podesit boje, kontrast?
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
sta kazete za Samsunga SM F2380 23" sa C-PVA matricom (mislim da je to ta matrica, nemojte me uzet 100% za rijec), za cca 2750 kn ???
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
To je ovaj novi(c-pva),jel?ja sam ga isto mislio uzet ,ali sam odustao kad sam procitao review .potraži temu na bug-ovom forumu o tom monitoru,tamo je link na taj review kojeg ja sad nemogu kopirat tu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
da bas sam i ja nabaso na review di ga bas ne slave po brzini i crnini ali mi se svidja to sta ima 2 DVI i jedan DSUB to je dobra fora ali sve mi se cini da dell ipak ima boljeg tj 2209wa mada nije 1920x1080 tj full-HD ali to opet vuce problem sa igrama koje ne podrzavaju tu rezu pa imas razvucenu sliku ako monitor nema mogucnost zadrzavanja reze bez skaliranja (kako se to ono zove??)
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Probo sam i podesit ali nisam uspio, nekako su mi prezarke boje i nemogu ih nikako ublazit, znam samo da sam se vratio natrag na 226BW, mislim nije me bas duplo kosta, bas sam pogledo cijenu 226BW sam platio 2130 kuna s obzirom koliko je ugodniji 226BW zao mi je sto sam uopce kupio taj LG, ali dobro koliko para toliko muzike. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
@f2380 zainteresirane, iskreno ne znam sta je na bugovom forumu, neda mi se kopat po njemu da bi dosao do nekog znj linka, al po 1 relevantnom i 1 onako reviewu se cini da c-pva samsungici nisu ni tako strasni, dobre i lose strane pva tehnologije + jeftinija izrada, sasvim ocekivano evo pa citajte: xbitlabs f2080 i f2380 digitalversus f2380 u svakom slucaju bolja kupnja za 2200kn od raznih tn modela za slicne novce, al obzirom da kod nas je dostupan 2209wa, to poteze pitanje jesu li zaista najbolja solucija za te novce, ukoliko fullhd nije prioritet (ne znam kolika je cijena manjega, al ako bude u rangu ~1600kn to ce biti super, da ne kazem "naj", monitor za manje zahtjevne!)
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
nadam se da nisam fulao temu, odgovaram ovdje jer sam i prije pisao... uglavnom, dal uzeti 2333hd za 2000 kn ili t260hd za 2500? normalno, slusam savjete i za druge modele, volio bi da su full hd a tv tuner mi se cini kao korisna opcija s obzirom da bi volio tu i tamo pogledat nes na telki a nemam mjesta i za tv i za monitor, al nije najbitniji faktor... namjena je klasicna, internet, filmovi i igre... i da, ne znam koliko utjece rezolucija (1080 ili 1200), nemam problema sa crnim crtama ispod\iznad filma, a koliko sam skuzio 1200 je bolja reza zbog igra (starijih, novije podrzavaju 1080 koliko sam procitao) i opcenito vece radne povrsine... uglavnom, savjeti dobrodosli... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|