|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Javlja mi grešku: You do not have sufficient privelegs to complete this installation
Prilikom kada hoću instalirat softver odnsono cd drivere od bluetootha javlja mi grešku,dole na screenshotu se vidi kako izgleda greška,neznam šta da radim.koristim windows vistu...mislio sam da je problem u bluetooth usb-u pa sam kupio drugi i ista greška???? Pa ako netko zna kao pomoći...Hvala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
probaj pokrenuti instalaciju kao administrator - desni klik na setup.exe od instalacije i run as administrator ako nece, onda probaj onemoguciti UAC, pa probaj opet pokrenit kao administrator (ako ne znas kako disblati UAC, upute mos lako nac na googlu)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
@The Comedian poslušao sam oba tvoja savjeta al niti jedan ne daje rezultate a hvala na trudu.Ovaj drugi savjet mislio si ovo: http://www.petri.co.il/disable_uac_in_windows_vista.htm samo da napomenem da koristim vistu. Još uvijek daje tu jednu te istu grešku.Ne kužim sve programurine i programčiće sam instalirao bez problema samo ovaj bluetooth je u banani. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
neznam zašto samo bluetooth zeza...jsve ostale programe normalno instalira...ja več imam neki bluettoth instaliran ali od viste je to u visti bilo...e sad ja bi to zbrisao al nigdje ga nemogu nać među instaliranim programima al ima ga gore...i kad sam prvi put ubacio cd od tog novog bluetootha javio mi na engleskom jeziku kao da je zadnja verzija bluetootha več instalirana i poslje stalno ono grešku iz prvog posta (screenshota)...niš mi nije sad jasno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Makni ga onda iz Device Managera, a na Windows Updateu probaj vidjeti postoji li kakav noviji driver za njega...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|