|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
VMware Workstation (virtual HDD) na koju particiju?
Odlučio sam da instaliram Vmware workstation (virtualni HD) za razne vježbe i sad me zanima jedna stvar. Pošto imam dvije particije, neznam na koju je bolje da instaliram taj virtualni disk, na C: ili D: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Svejedno, bitno samo da je particija što brža i da ima dovoljno mjesta za ono što ti treba.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
O onda ču instalirat na D: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
Ako su to baš particije a ne odvojeni diskovi, onda ti je apsolutno svejedno gdje ćeš ga stavit. Jedini uvjet je da ima dosta mjesta...
![]() |
#5 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Virtualni disk nigdje ne instaliravaš, to je datoteka koja može počivati gdje god hoćeš. Jedino ako želiš rezervirati fizički prostor na disku za taj virtualni disk, što ne preporučam za ono što želiš raditi. Uglavnom,naj komplicirati, instaliraj vmware na sistemsku particiju, a virtualne mašine trpaj na storage. Nije potrebno forsirati brzinu diska (odnosno, patiti se sa pozicijom datoteke na disku), bitno je da imaš prostora za mašine, naravno, ovisno za što tebi to treba.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|