|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Pomoč za notebook HP 6735s-problem s driverima
Pozz...znači za gore navedeni laptop javlja mi se problem u device manageru gdje imam žute upitnike na other devices; AUB154EW08 V1 -ovo je nešto vezano uz monitor koji nosi oznaku AU Optronics B154EW08 V1-probao sam update drivera sa windowsima i sa još 3,4 alata za update drivera i ništa...probao sam instalirati tri verzije ATI drivera i ništa.Sa jednom sam uspio totalno pogoršati izgled ekrana....Pri podizanju OS-a mi pali found new hardwer i onaj prozor za instalaciju ![]() Molim pomoč..grafička je ATI Radeon HD 3200 Graphics,a OS je win XP-pro sp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Btw, driver za monitor na lapu nemas. Samo od grafe. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Plug & play??? ![]() ![]() Sguglo sami i nemam pojma šta da radim...nisam našao ništa pametno.Probao sam s wizardoma ali banana... E i još nešto...ispod tog broja je i drugi žuti upitnik i piše monitor...pa sad ti znaj. Instalirao sam windowse na 30 različitih kompova i ovo prvi put vidim.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|