|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Previše toga na desnom kliku (kontekstnom izborniku)
nisam znao kako definirati naslov niti kako tocno pitati pa evo slike: ![]() ... sad ovo je tu ok sta se mene tice, ali na lapu imam problem da mi toga ima svega tu ima toliko puno da kad npr kliknem desni klik na neki direktorij pa ocu propertis moram stavit misa na strelicu prema dolje da bi dosao do propertis jer mi visina ekrana nije dovoljno velika da sve prikaze (15,4") jer zna tko kako se to moze malo "skresati"?? unaprijed hvala.. LP ![]() edit... jos pitanje dodatno kako se moze dodati nesto.. npr : desni klik na desktop pa new folder... e kak sad pod taj new dodati jos nesta sta ja hocu ? LP
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
To bi trebao iskljuciti u samim aplikacijama koje su tu postavljene kao "shortcuti" na right click menu.. Npr. za winrar mislim da to mozes pod (options -> Settings -> tab Integration -> Context menu items -> i tu mozes staviti "botune" koje zelis.. A za dodati jos nesto u menu potrazi po netu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|