|
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ako hoćeš dobru pouzdanu memoriju koja se da i malo OCat i ne da ti se trošit puno love, kupi VS. A ako hoćeš OCersku memoriju, ova druga je logičan izbor, iako ima i boljih od nje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Ili imaš A-Datu Vitestu 566 za ~450kn 256MB. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: corsair mem
Citiraj:
1.2 ima Winbond CH5 cipove ona uz 3,3V mozse do nekih 450-460MHZ uz 2-2-2-6 postavke, memorija se ne grije puno al nije niti ultra super v 4.1 koristi Samsung TCCD cipove ta meorija s 3,1V ide na 500Mhz uz postavke 2,5-2-2-6 na socket A to govorim o 512MB modulima. 256MB verzije najcesce idu nesto vise zbog manje kolicine cipova kaj ti znaci da je manja mogucnost da je jedan cip losiji i d akoci ostale. v 1.2 MORA bit uparena s plocom koja omogucava napon memorije preko 3,1V jer s naponom od max 2,9V ta memorija ne radi na 2-2-2-6 na 400MHz a max clock koji sma ja uspio postici s njom na 2,9V a da je stabilno je bilo 224FSB ( 448 ) s postavkama 2-3-3-6.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
256mb moduli ne postoje u reviziji 4.1, postoje v3.1 i ti su bazirani na infineonu... v1.x ne možeš naći u prodaji već neko vrijeme, dakle ostaje mogućnost samo preko oglasa ako želiš winbond... edit: 256mb corsair 3200c2 moduli postoje i u reviziji v6.1, na kojim čipovima su bazirani ne znam, još... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ista stvar ko Corsair XL, s napomenom da Corsair ima bolji PCB
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|