|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
(riješeno) Komp nema slike
pozzz narode dobio sam neku torjku(neznam konfiguraciju) eh imam problem kada ga upalim monitor se nikako ne pali i ne cuje se nikakav beeeeep. Probao sam ciscenjem ram memorije al nista opet isto i sa druim ramom jel zna mozda ko u cemu je caka edit: sad sam izvadio ram i hard disk skroz i opet ne cujem nikakav beeep. jel moguce da je ploca riknula???? HVALA Zadnje izmijenjeno od: SUX. 11.09.2009. u 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Kad saznaš koja je točno konfiguracija onda je tu navedi i pitaj ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vrte li se nekakvi ventilatori? Ako ne, onda bi moglo biti i napajanje. A kad si već otvarao konfu, mogao si lijepo pogledati što je sve unutra jer si nam dao premalo informacija.
![]() |
#6 |
Premium
|
ventilator od procesora i napojne se vrti, i da jos kad sam pokusao da izvadim cd rom nije moglo samo je lampica gorila al nije izaso cdrom |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Bilo bi jako dobro na kraju da napravis ono sto je kolega coconut napisao u postu povise (da se potrudis saznat te komponente).. Jesi probao sastavit samo osnovno izvan kucista ploca sa procesorom i jednim keksicem rama? To inetgrirana grafa na ploci ili ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
eh ovako grafa ima integrisana i ima neka od 16 mb(probao sa samom integrisanom,nista) ima 3 keksa sdrama po 64mb(probao sam ih posebno, nista) procesor je 600mhz i radi ventilator na njemu i na napojnoj,resetovo sam bios i probao drugu baterijcu, opet nista. Zvucna je externa neka. Sve sam pci komponete izvadio i probo bez njih,(zvucna,modem,mrezna) i opet nista. Dakle samo nisam probao hdd mjenjat jos i napojnu,disk mislm da je uredu probacu sutra i napojnu zamjeniti. Neznam imali jos sta da probam U svakom slucaju HVALA ![]() Edit: Imam jos jedno pitanje da li ima kakve veze ako spojim od svog Racunara napojnu koja je 400w na ovaj stari racunar jel se moze sta spaliti??? I na starom racunaru na napojnoj ima kao preklopka kojom se prebacuje voltaža koja se nalazi trenutno na 280 volti da li da je prebacim na vecu ili???(jaran je jednom tako spalio svoju maticnu, kako je prebacio pa nesmijem) Zadnje izmijenjeno od: SUX. 12.09.2009. u 02:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Ovo za PSU ce raditi i nece se nista zapaliti! |
|
![]() |