|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Nero 6.6.1 + SP2
Imam problema s Nerom kad kopiram dvd-e. Prilikom stvaranja imagea disk se dosta koristi i kompletni pc se masu uspori. To se događa samo kod DVD-a. Imam Pioneer DVDRW drive. Znam još par ljudi kojima se to događa nakon SP2. Ima li riješenja za to? - ljen sam za tražit na googlu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nebelwerfer
Datum registracije: Apr 2004
|
mislim da ne. osobno imam AMD 1700+, 512MB DDR RAM, isto Pioneera a nero mi je 6.6.0.3 te SP2...koliko je meni poznato, to je potpuno normalno kod svih vrsta snimanja cedeja i devedeja te izrade imageova... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
to bi trebalo biti normalno. otkad imam kompjuter sam potpuno oduzet kad nesto snimam nemogu nista raditi. sjecam se prije mnogo godina jedne seronje iz casopisa Hacker su sa interneta skinuli recenziju jednog high-end stroja u ono vrijeme 233MMX. te su napisali " prepisali " kako taj stroj bez problema surfa internetom, przi cd, a u drugom bayu ripa muziku i sto jos sve u isto vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Dok sam imao 200mmx mogao sam pržit i i igrat ![]() Imao sam Yamahu 4x4x16 na SCSI ![]() edit: 200@225 molimt ću lijepo ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|