Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.01.2005., 11:01   #1
rprivrat
Premium

Datum registracije: Nov 2001
PestPatrol 5.0 - Norton 2005 - NOD32

Svima forumašima i PC Expert ekipi želim Sretnu Novu 2005, i da samo tako nastave dalje i ne posustanu u ovoj hrvatskoj melankoniji.

Nažalost PC Expert je jedini sait u Hrvata di se nešto konkretno dešava što se tiče edukacije, informiranja i razmjene iskustava iz informatičkog - hardware-skog područja. Bilo bi dobro da je takvih saitova više,

A sad pitanje!!

Zašto Norton Antivirus ili NOD 32 imaju problema ( javljaju neke čudne poruke) kad je istovremeno sa njima instaliran i PestPatrol 5.0. Ima netko neka iskustva sa tom situacijom?
rprivrat je offline   Reply With Quote
Staro 01.01.2005., 15:57   #2
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Imam ja NOD i Pest i sve OK. Što ti javlja?
tor je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.01.2005., 16:43   #3
rprivrat
Premium

Da ponovno instaliram

Citiraj:
Originally posted by tor
Imam ja NOD i Pest i sve OK. Što ti javlja?

Imam PestPatrol 5.0.1.5 i ako je instaliran Norton 2005 Antivirus kad se sistem boota Norton javi da je došlo do neke gluposti i da ga moram uninstalirati i ponovno instalirati, što ja i napravim da bi on opet istu stvar javljao. Inače prilikom te poruke nudi samo OK, i kad to pritisnem okvir nestane i sve dalje normalno šljaka, Norton se vrti , update-a itd.. ponaša se sasvim normalno, ali mi smeta ta poruka na početku kod bootanja.

Gledao sam preko googla i kad otkucam "PestPatrol problem" našao mi je jednu stranicu di obrazlažu zašto dolazi do problema u nekim slučajevima kad imamo instaliran NOD32 i PestPatrol.

Sad sam trenutno na glupom MCAfeeu ali on mi barem niš ne javlja, sve mi uredno radi u skladu sa PestPatrolom, ali to mi je privremeno rješenje.
rprivrat je offline   Reply With Quote
Staro 01.01.2005., 17:12   #4
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Moram priznati da nisam upoznat s Norotonom i njegovim problemima s Pestom, ali pod NOD-om meni je sve OK kao i na dosta kompova na koje sam stavljao tu kombniaciju.
tor je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno