|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
PestPatrol 5.0 - Norton 2005 - NOD32
Svima forumašima i PC Expert ekipi želim Sretnu Novu 2005, i da samo tako nastave dalje i ne posustanu u ovoj hrvatskoj melankoniji. Nažalost PC Expert je jedini sait u Hrvata di se nešto konkretno dešava što se tiče edukacije, informiranja i razmjene iskustava iz informatičkog - hardware-skog područja. Bilo bi dobro da je takvih saitova više, A sad pitanje!! Zašto Norton Antivirus ili NOD 32 imaju problema ( javljaju neke čudne poruke) kad je istovremeno sa njima instaliran i PestPatrol 5.0. Ima netko neka iskustva sa tom situacijom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
Imam ja NOD i Pest i sve OK. Što ti javlja? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Da ponovno instaliram
Citiraj:
Imam PestPatrol 5.0.1.5 i ako je instaliran Norton 2005 Antivirus kad se sistem boota Norton javi da je došlo do neke gluposti i da ga moram uninstalirati i ponovno instalirati, što ja i napravim da bi on opet istu stvar javljao. Inače prilikom te poruke nudi samo OK, i kad to pritisnem okvir nestane i sve dalje normalno šljaka, Norton se vrti , update-a itd.. ponaša se sasvim normalno, ali mi smeta ta poruka na početku kod bootanja. Gledao sam preko googla i kad otkucam "PestPatrol problem" našao mi je jednu stranicu di obrazlažu zašto dolazi do problema u nekim slučajevima kad imamo instaliran NOD32 i PestPatrol. Sad sam trenutno na glupom MCAfeeu ali on mi barem niš ne javlja, sve mi uredno radi u skladu sa PestPatrolom, ali to mi je privremeno rješenje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
Moram priznati da nisam upoznat s Norotonom i njegovim problemima s Pestom, ali pod NOD-om meni je sve OK kao i na dosta kompova na koje sam stavljao tu kombniaciju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|