Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Pisači i skeneri
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.05.2009., 18:18   #1
hrca
...(=_o)...

hrca's Avatar

Datum registracije: May 2004
Punjenje tonera - preporuka

Imam XEROX PHASER 3117 printer, i počela mi otkazivat tinta, vadio sam toner van i treso ga,radio je neko vrijeme, pa sam to ponovno ponovio, i opet radi ali mislim da nema još puno praha u njemu...isprinto je 1660 stranica do sada...

Imam nekakav prah, za tonere, od nekakve kopirke, nije za ovaj printer, pa me zanima, dali se da toner raskopat i nadopunit novim prahom, bez mijenjanja bilo kakvih dijelova na njemu...??

Ili da jednostavnije odem negdje da mi to ljudi naprave...za određene pare...

Tražim firmu u Osijeku koja bi mi to eventualno napravila, gledo sam malo po netu, ali sam našao firme koje ne maju xerox u ponudi, pa tražim pomoć oko toga, ako netko zna...
hrca je offline   Reply With Quote
Staro 24.05.2009., 13:14   #2
tomas999
Registered User

Datum registracije: May 2008
refill

Citiraj:
Autor hrca Pregled postova
Imam XEROX PHASER 3117 printer, i počela mi otkazivat tinta, vadio sam toner van i treso ga,radio je neko vrijeme, pa sam to ponovno ponovio, i opet radi ali mislim da nema još puno praha u njemu...isprinto je 1660 stranica do sada...

Imam nekakav prah, za tonere, od nekakve kopirke, nije za ovaj printer, pa me zanima, dali se da toner raskopat i nadopunit novim prahom, bez mijenjanja bilo kakvih dijelova na njemu...??

Ili da jednostavnije odem negdje da mi to ljudi naprave...za određene pare...

Tražim firmu u Osijeku koja bi mi to eventualno napravila, gledo sam malo po netu, ali sam našao firme koje ne maju xerox u ponudi, pa tražim pomoć oko toga, ako netko zna...
Sam kemijski sastav tonera odgovara toneru za samsung ML 4521 ili ML2010, ML1610 itd...Čak je i cartridge izvana skoro isti, ali ovaj Xeroxov ima chip. Treba ga resetirati, inače nikakvo dopunjavanje ne pali.
Inače ja obnavljam takve stvari...225 kn s novim bubnjem, nožem, tonerom za 3000 kopija i resetiranim čipom...eto. I to sve skupa isprobano...testirano.
tomas999 je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 08.09.2009., 17:07   #3
Origjigji
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
@Tomas999
I ja trebam nekoga u Osijeku (ne mora nužno) za punjenje tonera. Trenutno imam Canon LBP2900B, koji koristi tonere crg 103/303/703. Ako se i tu može skombinirati nešto nalik ponuđenome za Xerox (225 kn, itd. ... za 3000 kopija), bilo bi odlično.

Postojeći toner je na izmaku, pa molim odgovor čim prije.

Imam nekoliko praznih tonera za canon LBP2900B, uključujući i jedan originalni

Inače, dobro bi došla informacija
- o zamjenskim tonerima - bilo Canonovim, odgovarajućim HP-ovim ili drugim.
- odgovara li prah nekog drugog modela printera ili fotokopirnog?

Napajanje Fortron 350W PNF
Kućište APlus 185
HDD SAMSUNG SpinPoint T166 160 GB 7200rpm 16MB cache Serial ATA II-300
Origjigji je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge