|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
(riješeno) Login Fail!
jel natko zna možda kako zamjeniti passwrod na kompu moje mame ![]() ona je dofurala komp sa posla ja sam pobrisao neke postavke (domain i neke mrežne postavke) i sad mi neda da se logiram pod njezini usernejmom i passom HELP! OS je win XP! |
![]() |
![]() |
#2 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Udji u safe modu u windowse i onda kao administrator ukloni password u user control panelu
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Da li to racunalo ostaje doma, tj. otkupila ga je od firme ili ga vraca u firmu?
![]() |
#5 |
Premium
|
računalo ostaje doma! ovak uspio sam uz pomoćPassword & Registry Editora promjenit passove i unlockat admina sad imam pristup XP. SVI PODACI SU TU, što je najvažnije! sad mi je samo napoznanica kako doći do tog usera koje je prije bio glavni?! |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Rečeno ti je gore. Ako se radi o domenskom useru, više mu ne možeš pristupiti jer si maknuo domenu. Njegove dokumente imaš vjerojatno pod Documents and Settings, ako to u group policyu nije drugačije definirano.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
hvala, može lock! |
![]() |
|
|
Oglas