|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Nokia 6100 + GPRS + PC
Pozdrav, (ako sam nešto krivo rekao ili krivu napravio plz. nemojte me kritizirati hitno mi ovo treba, tnx) Zanima me pošto je kod nas tek uveden gprs na mreži u čemu je problem.. Spajam se preko infracrvenog tj. imam data kaba Nokia 6100 ----- Spojim i radi odlično, tj. mogu slati slike, melodije i ostalo kao i primati. Program sam instalirao za Nokiu 6100 od data kabla (mline - 6100 Handset Manager) Napravim konekciju odaberem kao modem "infrared modem port" (SERIAL 6-0) , spajam se bez lozinke i pass kako su naveli i preko broja *99***1# gdje je 1 rd. broj postavi pristupne točke na mob., isto tako onu * nisu naveli da treba stavio sam ju i sad se ja spojim on aktivira mob. i mob. počne da se spaja preko gprsa i spaja i spaja... i moram ga ugasiti da se vrati u noramalu a na pcu već u par sekundi piše registriram na mrežu kao i kod dialup pa verifing u & p... i nakon par sek. javi grešku da mu se ne javlja remote pc tj. kao neka slaba veza ili što već nemože spojiti dao bih vam broj greške i ostalo al stvarno nemam pojma kako napravim da se spoji kao što sam opisao, jedva potrefim da to uradi tj. nekad hoće, nekad ne... Mreža je još u testnoj fazi i nemaju veliku tehničku pomoć tj. nikakvu za sada i mučim se ko luđak svaki dan da spojim al neće kakvi... Prijavio sam se kod njih, kad sam pokušavao spojiti preko mob. na internet moram upisati ip adresu pa su mi oni rekli da će krajem 1. mjeseca imati podršku i za wap kad ću moći i preko mob. al me sad zanima kako da se spojim sa računalom na net preko njih jer daju 3 mjeseca besplatan internet...
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|