|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Logitech Precision Headset vs Razer Pirhana vs???
znaci ovak stoje stvari, imam logitech precision headset, prvi se pokvario a ni drugi nije daleko pa me zanima kakva su vasa iskustva s ovim sluskama, i konkuretnima poput razera, i slobodno ubacite jos koji headset u usporedni test hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
ne znam da li spadaju u tu skupinu,ali creative labs fatal1ty gaming headset prijatelj ima i kaze da su super,bass je super,i cijena takodjer covjek od kojega sam otkupio kaze da su super i da nema trunke izoblicenja pri 100% sada cekam da dodjem kuci pa da ih probam jer su kod mene na probi(samo da rade) inace to su official headset of age of conan osim ako ti ne clijas na nesto skuplje/kvalitetnije/jace |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Sto se precisiona tice, osobno mi ne odgovaraju, jako su mi neugodne za nosenje..zvuk je ok, nista posebno, mogle bi biti malo glasnije...mic je dobar...ali misljenja sam da malo previse kostaju obzirom na kvalitetu.. e sad razer, za piranhu ne mogu nista reci, ali sa barracuda hp-1 sam stvarno prezadovoljan, iznimno udobne, odlican zvuk (doduse uparene su sa razer zvucnom, ali ni na integriranoj ne zvuce lose), jedini minus im je stvarno visoka cijena...za te novce se vec mogu uzeti neke sennheiser, grado, koss itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
evo ako osposobim ja svoju maticnu(tj.onboard zvucnu) da radi,rado cu ti onda napisati kratki osvrt na fatal1ty gaming headset,jel moze?! a i te piranha su super,jer vidim mnogi clanovi ovoga foruma imaju navedene sluske... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
kod mene ne rade na onboard realtek zbog syebane ploce,ali kod frenda bez problema sa onboard i sa xi-fi(~1000kn) e ovako kratak osvrt: IGRE:9,5/10...zvuk je fenomenalan...probali prototype,crysis,clear sky te colin mcrae dirt... kada sam dodao volume na 100% nikakvih distorzija niti izoblicenja,bass cist,i nema sumova nikakvih zatim buka izvana ne dolazi,iako je prijateljev stari 4m dalje radio nesto s brusilicom virtualni surround je predobro docaran,i imas osjecaj pravog home teatra GLAZBA:9,0/10 tu do pravog izrazaja dolazi bass... techno doslovno tuce na slusalicama,bez sumova,no vokali su malo manje izrazeni... zatim malo rap i slusalice su vibrirale,fenomenalno svaki ton je izvrsno pogodjen,no kako rece vokali su manje izrazeni... FILMOVI:9,2/10 probao sam watchmen,hancock,eagle eye i zvuk je odlican... virtualni surround radi svoje,i daje vam osjecaj kao da ste u filmu... eksplozije su vjerno docarane,i ako je u filmu tiho te nastane eksplozija raznese vam uho(pri 50%) svi zvukovi se pravilno izvode,cak i pjev ptica u daljini cak sam u jednome trenutku zaboravio da imam slusalice na glavi... Udobne su,ne smetaju glavu i prilagode se svakome topla preporuka(naravno sa adekvatnom zvucnom) meni ne radi na realtek onboard,pa cu jbg ostati postedjen do neke bolje zvucne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
fino,fino cestitam na prinovi ![]() jos kakva zvucna i milina zaboravio sam napomenuti cijenu-230kn...sitnis,a vidim vec slusalice u skupljemu segmentu daju iste ili priblizno slicne perfomanse... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
hahaha, nema mi mjesta u kucistu za zvucnu xD CfX je tu s dvije 4870, cjelo kuciste zauzeto |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
hehe pa biti ce ti dovoljna onboard zvucna ali govorio sam u smislu da imas dobre sluske,pa zvucnu i iskoristis dodatne funkcije(virtual surround) ooo,vidi ove,ovo je bolesno http://www.psykoaudio.com/landing/index.php?gen=M2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
ko voli... ja bi rade uzeo kao sto si rekao z5500, i deri |
![]() |
![]() |
|
|