|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Pomoc oko izrade WEB stranica
Nisam znao di staviti temu,pa ako ne valja neka doticni za to premjeste. Probao bi napraviti ovako radi fore svoju WEB stranicu.Imam par osnovnih pitanja: 1.Ako netko zna link na hrv. za pomoc? 2.Sta korisiti Front page,macromedia ili nesto trece? 3.Mogucnosti stavljanja te stranice na net uz uvijet da ne placam-koji su?koliko Mb i sl. THANX svima!
![]() |
#2 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Po meni je najbolje koristiti dreamworks(macromedia), na netu ima puno free hosting paketa pa malo pošvrljaj, a ako si na iskonu ili na Ht-u onda imaš 5MB slobodnog za postaviti web stranicu!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
mmmm,da
Datum registracije: Apr 2004
|
Imaš puno tutoriala oko izrade web stranica na Webmajstori.net Što se tiče hostinga, pogledaj Ovaj site Imaš besplatni host sa PHP, mysql podrškom i još puno puno toga ![]()
![]() |
#5 | |
mmmm,da
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
E pa onda nece biti niti pitanja... ![]() Da uzet cu dreamweaver,probao sam sa front pageom i ne cini mi se bas tako los.Ali sam cuo da je dreamweaver kao bolji pa cemo i njega iskusati... A sada pitanje towaru.... Kako se....ma šalim se!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|