|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Port 28960 se ne želi otvoriti
prekjučer sam pokušavao pokrenuti server na cod4 i nakon što sam sve potrebno učinio, uspio sam. međutim, jučer ujutro upalim komp, probam pokrenut server, i neće. mislim hoće, ali nije vidljiv svakome, nego samo meni. pokrenuo sam testove portova i vidim da port 28960 nije otvoren. probam opet napravit port forward i neće. uz taj port sam imao otvorena još 2 porta, koja su stalno otvorena, samo taj 28960 nije, a prekjučer je bio normalno otvoren. pokušavao sam restart kompa, restart routera i ponovni port forward ali neće. sve drugo je u redu, samo to nije. znači, sve je radilo normalno prekjučer navečer, ali jučer i danas više ne. ![]() u čemu je problem? je li možda neki program zauzeo taj port pa ga više ne mogu otvorit (nisam ništa instalirao u međuvremenu) ? ima li netko rješenje ili sličan problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
dodatak
skenirao sam komp sa malwarebytes, nod32, avg i spybot s&d i nista nisu nasli. probao sam i reinstalirat cod4, ali nije upalilo. sta da radim? ![]() je li moguce da nitko ne zna rjesenje? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|