|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
(riješeno) Problem s pregrijavanjem laptopa
Imam laptop Dell Vostro 1310. U njemu je GeForce 8400M GS, te procesor Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T5870, 2200 MHz. Zadnjih dana sam primjetio da mi počinje sve štekat nakon pola sata igre.. Instalirao sam Everest i on mi pokazuje da mi je temperatura proca na idle oko 65 stupnjeva, a grafičke oko 75 stupnjeva. Ne razumijem se previše u te temperature u laptopima ali mislim da je to previše... ![]() Kad odigram cod4, već nakon 20ak min igre počne polako štekati i onda mi je temperatura grafičke oko 100 stupnjeva, čak i malo više.. ![]() Što da radim, jel da ga šaljem zbog toga na garanciju? Garancija mi traje još mjesec dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Da, znao je nekad bit na krevetu i deki. Ok, hvala. EDIT: Evo rastavio sam ga sam i malo propirio. Bilo je malo prašine, ali ni približno toiko koliko je na ovim slikama. Vidjet ćemo dali će biti šta bolje.. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 16.09.2009. u 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Ako ne koristiš Vistu/7 x64, instaliraj cpu.rightmark.org i postavi množitelje/voltaže prema želji. Na mojem T7500 11x množitelj po defaultu (svi Win) daje napon od 1.35V, dok procesor radi stabilno i sa 1.2V. Također podesi minimalnu voltažu i FLM. Uvijek pazi da nije na mekanoj površini ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ma samo sam ga malo propuhao i temperatura mu se spustila za 20 stupnjeva... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Eto vidis, btw ono gore na slikama je 1 god. star Lenovo.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|