|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
STA DA KUPIM??? POMOZITE :/
koji laptop da izaberem pomozite....hitno je!!! uzmite u obzir da sam mozda buduci gradevinar ![]() 1. TOSHIBA satellite P300D-20V 2. TOSHIBA satellite P300D-13j 3. TOSHIBA satellite pro A300-21A core2duo koji je najbolji???? ![]() HVALA!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Čemu 3 teme odjednom?? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
ispricala sam se u zadnjem postu...malo mi steka comp pa sam poslala 3 puta .... slucajno sorry ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
prvo i osnovno za posao....a sve ostalo je manje vazno.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
najjeftiniji.
![]() |
#7 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
http://www.diskont24.com/product.php...cat=125&page=1 Sasvim dovoljno za sto si navela i daleko jeftiniji od ova tri gore i jedan veliki plus ima 1600x900 rezu koju niti jedan od ova tvoja tri nema...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
e hvala na savjetima...ako imate jos nesto za predlozit nije mi bitna cijena... trazim samo kvalitetan laptotp...a ova tri laptopa mi je prelozio jedan kolega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Ako cijena nije toliko bitna, nikako ne uzimati Acer eMachine... Nesto od lenovo-a, hp-a, ili nesto od toshibe... Neki iz Toshibine P300 serije bi bio savrsen... 17" ekran, neki dual core sa 4GB rama mislim da bi bio ok...
![]() |
#10 |
Registered User
|
hvala.... dvoumim se da la da uzmem toshibu satellite p300d-13j još ću malo razmišljat pa ću napokon odlučit što da kupim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|