|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
UPDATE PROBLEM!
Nakon što se spojim na Microsoft update stranicu i kliknem na EXPRES ILI CUSTOM, u oba slučalja mi nakon toga javlja ovu grešku: [Error number: 0x800704DD] The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. Kako da to riješim,u čemu je problem,jel možda neki (servis) zaustavljen koji je potreban za update? Probao sam resetirati IE8,postaviti ga na defoultne vrijednosti,napravio sam (delete browsing history),pokrenuo ga u Compatibility modu...Ništa ne pomaže! Redovno čistim sustav sa TuneUP Utilities 2009,Avira-pro,Malwerbite anty-malware programom,sve je čisto i OK! Koristim Win.XPpro,SP3-GamingDX10,genuine lic. IE8,Avira pro.
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Zovi Microsoft podrsku, pomoci ce ti. Btw, dx10... ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|