|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
2 monitora
htio bih spojit 2 monitora na jedno kučište.zanima me jel bi to išlo na moju grafičku ati radeon 2600xt pošto ima samo jedan tv-out izlaz.jel mi treba još jedna grafička? ako i spojim 2 monitora tako jel bih na jedan monitor mogao igrati igrice i istovremeno dok taj radi da netko drugi na drugom monitoru može surfati netom pomoću druge tipkovnice |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
a di bi ti ukopcao tu drugu tipkovnicu?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() |
#4 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
2 mon moze na jednu karticu afaik ako imas dva izlaza za monitore [DVI, VGA ili HDMI pa onda uzmes jos konvertere] a sto se tice surfanja i igranja...zaboravi espanju fernando...kad ti je na jednom otvorena full screen aplikacija sanse da ces moci misem preci na drugu stranu tj na dreugi ekran su minimalne...sve ovisi o igrama tj o programima...jedino majesty, bsplayer, winamop i tako neke "jednostavnije" aplikacije ti to dozvoljavaju...stalker, windows media center i bice 80% drugih aplikacija ti to ne dozvoljava |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
da, to je lako na Linuxu, ali sto se tice Windoza naisao sam na ovo, pa mozes probati
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
moguce da ce proci s virtualnom masinom, ali je pitanje kako ce se ponasat komp kada igra odluci ici u full screen. u svakom slucaju mogu ti isprobat to kasnije danas pa vidjet kak se ponasa. iako iskreno sumnjam.
![]() |
#10 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
ekaj ti bi htio da na jednom monitoru gledaš tv a na drugom da se vrti recimo winamp...ili na jednom pišeš u officeu a na drugom ti je otvoren neki pdf file koliko sam ja skuzio jeli? e pa to mos napraviti u samim windowsima...otvoris display properties istavis monitore u extended mod...onda ces moc imati svaki program na svakom monitoru ako sam ja dobro tebe shvatio |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 | |
Bajker s AMD-om na dresu
|
aha...sad sam tek skuzio sto je pisac htio reci...covejk je mislio da se istim kompom koriste dvi osobe istovremeno Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() znaci kabel za napajanje - u monitor pa u strujnu uticnicu ![]() znaci to izgleda ovak ![]() a vga/dvi kabel iz monitora ide u kuciste eo primjer vga kabela za monitor: ![]() ups, cek malo ne ta slika, samo da nadjem, aha eo ova: ![]() znaci da bi mogao spojiti dva monitora na jednu graficku moras imat jedan od slijedecih scenarija na grafickoj: 1. da imas 2 x vga 2. da imas 2 x dvi 3. da imas 1 x vga i 1 x dvi rekao si da imas ati radeon 2600xt vidio sam par tih grafi i sve su imale po 2 kom od onog gore, al ne znaci da i tvoja ima ako nema, jebiga, kupi drugu grafu ![]() i btw znaci ovak ti mora izgledat grafa: ![]() eo sve ti pise, sta je sta, znaci ili ovakva kombinacija, ili po 2 kom ista ![]() jebote, koji tutorijal, moze sticky ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|