|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
laptop za hd filmove 1080p,surfanje itd
kupio bi novi laptop i dao bi od 4000-6000 otprilike toliko ako moze neke prijedloge hvala mora imat hdmi da ga mogu spjit na tv |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ako hoces nesto a da valja, onda u tom rangu cijene najbolji po speckama Lenovo SL500 koji nađeš kupi )ima model sa geforceom afaik= ima hdmi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako ti je stalo do baterije, onda kupi sa integriranom grafikom, vjerujem da bi trebao dobiti iste performanse sto se tice gledanja filmova. Ja imam SL500, i nakon 8 mjeseci non-stop rada, baterija mi izdrzi oko 3:40 h na minimalnim postavkama, i sa upaljenim wirelessom. Jedino sto mi se ne svidja je pregrijavanje procesora, temperatura mi se jako cesto zna popeti do 95°C. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da ti je proc na 95°C, rastopio bi se i on i ploča i dobio bi BSOD. Očigledno da senzor debelo laže.
![]() |
#5 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Opet ce bit svako svoga konja hvali al evo HP 4510 s ( 4700kn ) .C2D 2x2.0 T5870, 3 GB rama , ati HD4330,4 usba ,ima citac kartica ,kameru, ima hdmi , jucer sam imao movie night spojio ga na plazmu preko HDMI (samo jos neznam kak dobit zvuk preko HDMI) , ma perfektno sve .Sto se grijanja tice u idle je proc 37 eo sad sam mjerio , puse mlak zrak, igrao cod4 na njemu, tek topal,Iznenadio sam se koliko se laptop uopce ne grije .Ako zelis veci ekran imas 4710s koji ima sve isto samo je ekran 17'3 umjesto mojih 15'6 i dodje ti 5100 (govorim za konikom imas jamstvo godinu dana a ak lap nije ispravan u roku 8 dana dobijas novi bez obrzira sto nevalja na njemu).
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za zvuk preko HDMI instaliraj si driver i u postavkama za audio kao defaultni odaberi ATI, a ne ADI SoundMax. http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...p/hdmiaudio-xp
![]() |
#8 |
Registered User
|
kupio sam 4710s nx631ea
doduse u procesora mislim da nisam falio |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
to je to!!!
Hvala svima!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Jel Aspire Timeline 3810T vredi 4600 kn ili pričekati do božića kad će vjerojatno i konkurencija krenuti njihovim stopama i malo srušiti cijenu? http://www.acer.hr/acer/product.do?l...rAjaxHistory=0
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Tu cijenu si nasao u HR ili? Moze i na PM info... Mene zanima 4810, 14 inca, manje od 2 kg, i jos ima dvd burner. Jedino malo grafika kaska, al nema veze, nece se igrat igre i to je to... Inace, negdje u rujnu bi volio da dodje i konkurencije u ovom segmentu tankih, jeftinih i autonomijom jakih laptopa...
![]() |
#13 | |
Moderator
|
Citiraj:
Baterija koja traje više od 8 sati Napunite i radite od jutra do večeri! Tipka Acer PowerSmart pruža sustav koji jednim dodirom čuva energiju, a omogućuje više od 8 sati rada na prijenosnom računalu. Iznimno tanak i lak Ovo prijenosno računalo teži manje od 2 kg i tanje je od 1" pa ćete ga stoga lako ponijeti kamo god pošli! Hladan na dodir Tehnologija Acer ComfyTouch koristi inovativan dizajn Laminar Wall Jet Engine za hlađenje procesora i kućišta računala. Čak i kada radi čitavog dana vaše prijenosno računalo je hladno u vašim rukama i u krilu. Težina i dimenzije 322 (W) x 228 (D) x 23.4/28.9 (H) mm 1.6 kg ( 3.5 lbs.) with 6-cell battery pack Konfiguracija: Linpus™ Linux® , Intel® Core™ 2 Solo ULV SU3500 processor 1.40GHz, LED13.3WXGAGS, ATI Radeon HD 4330 512MB DDR3 512M-DDR3 (64*16*4), radna memorija 2GB DDR3 + 2GB DDR3 , 320GB5.4KS tvrdi disk, 5-u-1 čitač kartica (SD/MMC/MS PRO/xD), Part NumberLX.PE70C.001 SP1x2HMW, BT 2.0, 6-ćelijska baterija 2.8, kamera 1.0 mega piksela Fali mi samo 3G mrežna da mogu staviti karticu od W'n'W-a, a super je da prepoznaje dva prsta kao i na MAC-u.
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
Cool laptopček. Ja planiram za kojih godinu dana cca. uzeti tak neš, ali 12" ako će biti. |
![]() |
![]() |
#15 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
Ja ću čekat Božić. Možda bude kakva akcija. Ili proljeće. Vjerujem da će se pojaviti još sličnih laptopa po povoljnijoj cijeni za 6 mjeseci. Ali ovo mi se vidi trenutno najbolji izbor za gledanje filmova, internet, officeove dokumente i igranje manje zahtjevnih igrica za ubijanje vremena.
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
E ovako za slične kriterije sam i ja asusa xl59...(gotovo iste komponente kao i ovaj acer samo je proc bio t3200 i ati grafika) prodao i uzeo acer aspire 5738z, novi je bio 3999kn za keš. Komponente: intel T4200(2 ghz,800mhz fsb),grafika intel gma 4500m,15,6" hd led display,4gb ddr3 memorije,320 gb hdd,optika, čitač kartica, bluetooth,kamera,4x usb port,hdmi... Nakon asusa (s čijom kvalitetom i izdržljivošću baterije nisam bio zadovojan (koštao je 1000kn više od ovoga) moram priznati da me koliko god bio skeptičan prema aceru ovaj lap oduševljava i to : trajanje baterije - na balanced, vista x64 sa svim efektima, mreža i slično traje preko 2 sata - rekord 2,5 sata (asus na power saveru i bez efekata nikada preko 90 min) kontinuiranog rada, tipkovnica mi je višestruko bolja - ugodnija za rad i tipkanje te ima numerički dio sa strane. praktično mi je jedina zamjerka touchpad na kojji se teže navikavam. Po meni odličan lap za nofce koje košta i korisnika koji se ne želi baš naigrati na njemu. Mislim također i da je pravi izbor za nekoga koji više voli kupiti srednju klasu pa mjenjati češće (6-12 mjeseci, kao i ja).
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Imao si 654G32Mn model 400kn skuplji core2duo t6500, grafika geforce g105m 512mb... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
U Virovitici nažalost nisam...a kupovao sam isti dan kada sam i asusa prodao. Tako da sam si u obzir uzeo samo modele koje u Virovitici imaju u dućanima, jer mi lap treba svaki dan... Slžem se da je taj model za 400kn više odlična opcija.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|