|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Tata...ja bi igrao HL2. I tata bi sine.
Dakle moze li se igrati HL2 na DX8 kartici tocnije GF3 Ti200 sa 64Mb RAM? Ostatak u sigu. Koliko je tocna ova tvrdnja u reallife Copy/Paste sa planethalflife While the new engine has all sorts of fancy features, it's still designed to scale and work on lower-end machines. Apparently a 700mhz processor and a video card capable of running DX6 is enough, although a 2ghz with a GeForce4 is recommended. Rumors about NVidia or ATI exclusivity are unfounded. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
može se igrati, i nećeš biti uskraćen za puno efekata, osim vode, kao što je stvar u nekim drugim igrama, Far cry, Doom 3, koji da DX8 izgledaju ko govno! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Sto se tice DirectX8 i vode meni je voda prekrasna a imam directx8 graficku(doduse najjacu). Stvar vode nije u dx8/9 vec u T&L i dal ga graficka podrzava. Moja sve najnovije igre vrti gotovo na maximumu (izuzetak Far cry koji je na medium)samo iskljucis AA, a Doom3 s iskljucenim bumpmapingom doslovce leti na 1280x1024 (i neprimjetis jedino su likovi "ruzni" i zidovi "malo umjetni") ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
osim ako nisi Todorićev sin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo instalirao sam ga i odigrao nekih pola sata, malo bjezao pred mecima po onoj zeljeznickoj postaji. Izgleda vrlo dobro, nema trzanja fino igrivo. DX9 efekti ce pricekati bolja (financijska) vremena ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|