Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.01.2005., 01:25   #1
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
CM odlazi u povijest

Na www.gamer.hr objavljeno je nesto o cemu se spekulira vec od zadnjeg Champioship manager a to je da u novome nece biti ni priblizno liga koliko ih ima u Football manageru od SI pa tako ni Hrvatske. SI je pokupio sav database i Eidosu ostavio- u biti samo ime. Takoder nakon zadnje odgode i dobro poznate krize, odnosno financijskih teskoca te nekad najbrze rastuce firme(zahvaljujuci izdavanju Commandosa, Tomb Raidera i CM-a), pitanje je da li ce novi CM ikad izaci!
Staro 02.01.2005., 10:54   #2
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
naravno. ja, kao dugotrajni fan CM serijala, nisam ni trenutka dvojio oko pravog nasljednika četvorke, a to je FM. mislim pa CM od eidosa će imati samo ime CM. sve ostalo (database, engine i sučelje) su u FMu.
Elven je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.01.2005., 11:58   #3
cyclone
life is a rollercoaster..
Moj komp

cyclone's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Ma ni ne treba mi CM kada je FM2005 najbolji manager koji je ikada izasao, jer tesko da ce bilo koja menadzerska simulacija dostici igrivost i kvalitetu FM-a
cyclone je offline   Reply With Quote
Staro 02.01.2005., 12:27   #4
Vedran
Premium

Vedran's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
eidos je u teškoj financijskoj situaciji, posljedica čega je štednja na licenci što automatski znači manji broj licenciranih (igrivih) liga... tako da se ne može tu govoriti o tome tko je pokupio od koga database ili nešto drugo... cijela stvar je kulminirala prije cca. godinu dana kada je si-u istekao ugovor o suradnji s eidosom, koji nije pristao na njihove uvjete (očito više $$$) i odlučio prepustiti daljni razvoj cm serijala praktički nepoznatim i jeftinijim (a čini se i šlampavim/nesposobnim) developerima... pravi manager je oduvijek bio si-ov, bez obzira na ime i izdavača...
Vedran je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2005., 02:07   #5
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Citiraj:
Originally posted by cyclone
Ma ni ne treba mi CM kada je FM2005 najbolji manager koji je ikada izasao, jer tesko da ce bilo koja menadzerska simulacija dostici igrivost i kvalitetu FM-a
Slazem se. Igram CM od pocetka serijala i nisam nimalo dvojio da ce FM biti jedini pravi nasljednik CM-a jer ga radi ista ekipa. Igram ga sad i igrad cu ga dok ne izade season 2006 i tako dalje...
Ali bas sam htio vidjeti kako bi bez SI-a ispao CM pa se nadam da se nece odustati od njega (konkurencija uvijek dobro dojde makar bila i puno losija kao npr. EA-ov Total club manager koji mi je zabavan jedno tjedan dana no neusporediv s FM-zabavno je usporedivati i gledati kako FM odnosi pobjedu u gotovo svakom segmentu)..
Staro 06.01.2005., 13:49   #6
Domi
-.
Moj komp

Domi's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Originally posted by Elven
naravno. ja, kao dugotrajni fan CM serijala, nisam ni trenutka dvojio oko pravog nasljednika četvorke, a to je FM. mislim pa CM od eidosa će imati samo ime CM. sve ostalo (database, engine i sučelje) su u FMu.
Heh, isto razmišljamo.
I onda kaj Eidosu i vrijedi kaj su uspjeli zadržat ime kad sve ostalo dobro pripada SI-u.
FM05 rula i misilm da ga još dugo niti jedan manager neće uspijet skinut /fkors dok ne dođe 06 /
Staro 06.01.2005., 18:37   #7
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
I ja igram FM 2005,ali mi je bio malo cudan u pocetku evo sada sam se navikao.Jedino je bed sta su mjenjali neke stvari koje nisu trebali mjenjati,ali dobro....
sve u svemu STRAVA!
Staro 07.01.2005., 00:47   #8
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Da trazi malo privikavanja jer su sucelje malo pobacali u odnosu na cm ali nakon par sati igranja se naviknes
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno