|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
CM odlazi u povijest
Na www.gamer.hr objavljeno je nesto o cemu se spekulira vec od zadnjeg Champioship manager a to je da u novome nece biti ni priblizno liga koliko ih ima u Football manageru od SI pa tako ni Hrvatske. SI je pokupio sav database i Eidosu ostavio- u biti samo ime. Takoder nakon zadnje odgode i dobro poznate krize, odnosno financijskih teskoca te nekad najbrze rastuce firme(zahvaljujuci izdavanju Commandosa, Tomb Raidera i CM-a), pitanje je da li ce novi CM ikad izaci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
naravno. ja, kao dugotrajni fan CM serijala, nisam ni trenutka dvojio oko pravog nasljednika četvorke, a to je FM. mislim pa CM od eidosa će imati samo ime CM. sve ostalo (database, engine i sučelje) su u FMu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
eidos je u teškoj financijskoj situaciji, posljedica čega je štednja na licenci što automatski znači manji broj licenciranih (igrivih) liga... tako da se ne može tu govoriti o tome tko je pokupio od koga database ili nešto drugo... cijela stvar je kulminirala prije cca. godinu dana kada je si-u istekao ugovor o suradnji s eidosom, koji nije pristao na njihove uvjete (očito više $$$) i odlučio prepustiti daljni razvoj cm serijala praktički nepoznatim i jeftinijim (a čini se i šlampavim/nesposobnim) developerima... pravi manager je oduvijek bio si-ov, bez obzira na ime i izdavača... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ali bas sam htio vidjeti kako bi bez SI-a ispao CM pa se nadam da se nece odustati od njega (konkurencija uvijek dobro dojde makar bila i puno losija kao npr. EA-ov Total club manager koji mi je zabavan jedno tjedan dana no neusporediv s FM-zabavno je usporedivati i gledati kako FM odnosi pobjedu u gotovo svakom segmentu).. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() I onda kaj Eidosu i vrijedi kaj su uspjeli zadržat ime kad sve ostalo dobro pripada SI-u. FM05 rula i misilm da ga još dugo niti jedan manager neće uspijet skinut /fkors dok ne dođe 06 ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
I ja igram FM 2005,ali mi je bio malo cudan u pocetku evo sada sam se navikao.Jedino je bed sta su mjenjali neke stvari koje nisu trebali mjenjati,ali dobro.... sve u svemu STRAVA!
![]() |
#8 |
Moderator
|
Da trazi malo privikavanja jer su sucelje malo pobacali u odnosu na cm ali nakon par sati igranja se naviknes |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|