|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Laptop se zamrzne
Imam laptop Toshiba satellite, i na njemu windows vistu instalitanu. Upalim laptop i čim pokrenem neki program, nakon minute smrzne se.Ništa ne reagira, jednostavno moram izvaditi bateriju da ga isključim. Pokušao sam u safe mode-u, počne mi ono listati tekst i smrzne se komp Pokušao sam instalirati Vistu ponovno, ali isto sve. Zna li itko u čemu je problem, kako mi se sad čini nemoguće je išta napraviti. Hvala unaprijed!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Dali ti se pregrijava? Testiraj memoriju.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Piše ovo u programu: If you have multiple cores/CPUs run multiple copies of MemTest and split the amount of RAM tested between them. Imam 2 jezgre i razunijem da pokrenem par MemTesta ali ovo dalje ne kužim.Mislim, neznam kako to napraviti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ako ces bootati onda netrebas nikakvu podjelu raditi on sam sve vrti i provjerava, ostavi preko 3-4 sata da utvrdis , dovoljna je1 greska i ram je neispravan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|