|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
baterije sa ebaya
ima tko da je kupovao baterije sa ebaya, zanima me kolko traju i to, na mome hp 6730s je prosla baterija nakon godinu i pol tako da nema sanse da kupujem drugu orginal, cijena zamjenske na ebayu bi bila nekih 300 tinjak kuna sa pdv-om i porezom
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Kupio ja za X61s cisto za probu i ono, u pocetku traje i traje, sad nakon par mjeseci je na oko 50-60% pocetnog kapaciteta. Ukratko, koliko para toliko muzike... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
znaci nekih pol godine je trajala kao orginal, a cijena joj je 3 puta manja sto ispada u mom slucaju da 3 te baterije ce mi trajat cak i malo duze nego original, a za istu cijenu i jos jednu mogu imat stalno u lapu kao UPC
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
kupio sam bateriju za prastarog ibm-a, došlo me oko 250 kn. originalna drži oko minutu, ova je nakon prvog punjenja trajala 3 sata. iduće punjenje 2 i po sata, tako je bilo 10tak ciklusa pražnjenja i punjenja, pa je nakon par mjeseci pala na 1 sat. za hp minija sam kupio "6" ćelijsku, i windowsi prijave da imam cca 5 sati left, ali kad dođe na 33-35% netbook samo crkne (ako je brightness ekrana bio na minimumu cijelo vrijeme), ili na oko 50% ako je brightness bio na max. tako da u najboljem slučaju baterija traje 3 sata, a u istim uvjetima originalna 3 ćelijska traje cca 2 i 15. baterije sa ebaya su smeće. čak i had piše "original genuine" opet je made in čajna, a cijena 150% veća. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mnogi, iz svog iskustva, tvrde da su te baterije krama. Po meni je bolje dati više love pa imati poštenu bateriju. Ove su se pokazale prilično solidne, ali je takva i cijena http://www.baterije-shop.com/
![]() |
#6 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
Mislim da bi ti bilo isplativije da ju daš reparirati. Nadji negdje u rijeci neki batery shop i pitaj koliko bi te doslo. stos je da ti kuciste baterije ostaje isto, samo se unutra mjenjaju. ja sam repariral na jednom uredjaju, nova dodje cca 1300kn, reparacija me izasla mislim nesto manje od 600... nakon 2-3 punjenja praznjenja kad se formira, radi ko avion.
![]() |
#7 |
Premium
|
to za repariranje cu jos vidit i sam da napravim samo da vidim kakve su bat u njoj, ali novu originalnu nema sanse da kupujem jer ova koja je bila u njemu se je uvijek vadila iz lapa kada bi se napunila i nisam uopce puno radio na njoj i crkla je nakon manje od god i pol, sa ebaya su takve kakve su to znam zato pitam tko zna iz osobnog iskustva da mi kaze.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|