|
![]() |
#1 |
ispičutura i danguba
Datum registracije: Oct 2007
|
(riješeno) Rušenje Windows Explorera
Ovako, imam na kompjutoru neke video fajlove koji se nalaze u jednom folderu. I kad god pokušam ući u taj folder dogodi mi se ovo: http://i31.tinypic.com/65tlw3.jpg odmah da kažem da je disk bio u kompjutoru koji ima instaliran XP i tamo sve radi bez ikakvih problema, pa sam siguran da je problem u Visti. Radi se o 4 video fajla .MOV, veličine oko 600-800 MB. Kao što rekoh svaki put kad pokušam ući u folder, dogodi se ono gore na slici i Explorer se sruši/resetira...isto tak okad sa nekim programom pokušam ući u taj folder (npr. Adobe Premiere) i pokušam importirati neki fajl iz tog foldera, sruši se i taj program i Explorer zajedno, s tim da se Explorer vrati nazad kao da se resetirao (svi prozori vezani za Explorer budu zatvoreni). Pokušao sam sa Unlockerom, ali on ne nalazi nikakih prepreka. Sa Total Commanderom mogu normalno editirati kompletan folder uključujući i te fajlove, mogu ih preimenovati i čak pokrenuti i gledati video (Total Commander se ne ruši), i kad neki od tih video fajlova prebacim u drugi folder na nekom drugom disku, opet dolazi do rušenja Explorera prilikom ulaska u taj drugi folder u koj isam prebacio. Neka ideja???? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 20.08.2009. u 17:41. Razlog: Sliku preko 50 kB staviti kao thumbnail... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
It's all cool!!!
Datum registracije: Oct 2006
|
to je data eexecution prevention ako se ne varama, meni se isto rusio explorer u folderu gdje sam imao spremljen video sa HD kamere... To mi se desilo negdje prije pola godine, uglavnom probaj ovo, ako se dobro sijećam to je to... Disable Data Execution Prevention (DEP) completely
Verifying DEP is Disabled
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ispičutura i danguba