Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.08.2009., 16:23   #1
Zlik
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2006
Usporeni Windows 7

Nisam siguran dali je hardverski ili softverski problem, ali ipak stavljam ovdije.

Znači nakon instalacije sedmice, kod 32 i 64 bitne verzije build 7600, sve je jednostavno usporeno. Vidi se odmah kod učitavanja da se one kuglice ne vrte kako treba nego trzaju, u windowsima treba oko sekunda samo kod desnog klika na desktop da se pojavi izbornik, a minimiziranje prozora traje po 3-4 sekunde. Ono ocjenjivanje komponenti iz sedmice neće završiti niti nakon sat vremena.
Isprobao sam bez drivera i sa svim najnovijim, dva različita diska- dual boot sa XP na jednom, čisto na drugom. Mijenjao sam grafičku- burazova 6600gt koja kod njega vrti sedmicu bez ikakvih problema i ništa.
Izvrtio sam memtest i prime95 u xpu, kažu da sve radi. Bios je zadnji sa službenih stranica, napravio sam clear cmos i nakon toga uključio samo ACPI XSTD table bez kojeg neče bootati sedmicu i opet isto.
Isključio sam aero i probao skoro sve ovo http://www.sevenforums.com/tutorials/11728-speed-up-performance-windows-7-a.html?filter[2]=Performance%20Maintenance
I još jedna stvar, ne znam dali je zato što je sve usporeno, ali večinu vremena mi prikazuje 0% iskorištenost procesora, dok na drugom kompu i kad se ništa ne dešava zauzima 3-4%.

EDIT: Nakon stavljanja bete biosa nema nikakvih problema.

Zadnje izmijenjeno od: Zlik. 18.08.2009. u 23:49.
Zlik je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno