|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Od kada postoji onaj SecondHand tamo mislim da se i vucara taj Dragon Orb III ... mislim jel to neka tajna šifra ili nešto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
e najbolji frend mi ima taj cooler...hladi Athlona 1GHz već duuuuuuuugo vremena.....baš smrt od coolera....al glavno da čovjek neda 50KN za neki spire falcon rock ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() miš : logitech kuglični koji ima od '98 , čisti se samo kad ja dolazim nekaj sređivat pa popizdim jer pointer neće ljevo-desno kak spada tipkovnica: kupljena sa nekom P133 konfom, space nije radio (klackalica sindrom ![]() podloška: nedavno me vozio po neke komponente pa sam mu kupio onu podlogu od 7KN jer je ova koju je koristio imala rupe dubine pol centi po sebi ![]() ![]() vjeruj mi Mad....taj orb me najmanje smeta kad radim za tim kompom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Eto kupio sam ga iz čiste zajebancije za 50 kn ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|