|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
adapter od volana
Nisam znao gdje da ovo smjestim pa evo tu cu. Naime crko mi je strujni adapter od volana Logi Formula Force GP. Crko je mojom krivicom(ne pitajte) i sad jos uvijek, dan nakon toga smrdi i neradi. Moje pitanje je dali mogu igdje naci takav ili slican adapter? Adapter je bio 24V 0.75 A. Hvala. ![]() Zadnje izmijenjeno od: DanielDJ. 20.04.2009. u 16:17. Razlog: zabuna - nije mA nego A |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
24V malo teze....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
2 DanielDJ: koliko vidim na netu, to je AC/DC, ovi svi su i prejaki za to što tebi treba. (preko 0.75A su) dakle nema straha da nešto nebu radilo. - http://www.kronos.hr/veleprodaja/acdc-adapter-p-432.html - http://www.chipoteka.hr/www_new/modu...fra=8011600745 Citiraj:
![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 20.04.2009. u 16:14. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
zato sto 12V mozes i na placu kupit a 24V malo teze...to su namjenski adapteri za laptope vecinom....samo to sam mislio da je lakse nac 12V nego 24V!
![]() |
#5 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
ma dobro, bitno da se daju nabaviti ![]() činilo se kao da mu govoriš da nema spasa, tj. da nema adaptera u hr... jer nije pitao jel teško ili lako, već di ima pa bu lako odlučio hoće li uzeti ili ne. ![]() Citiraj:
pošto mahom koriste 2x12V akumulatore, te imaju 24V punjače u sebi. i onda se samo prespojiš na taj punjač. (spojiš se na DC izlaz za akumulatore naravno, ne onaj drito AC, imaš npr jedan otvoren UPS u prvih par slika na http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1062977) no ako nisi sklon rastavljanju, onda je ovakav gotov adapter way to go.
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 20.04.2009. u 16:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Strava, 50kn sa poštarinom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Nisu ludi kinezi neg nasi trgovci koji nabijaju cijene. Evo stigo jucer ispravljac, radi odlicno. Cak je i kvaliteta plastike(kucista) dobra, jedino kabel za struju koji je dosao je premekan tj. jako savitljiv. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|