|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() Ovako..imam problem sa svojom kantom..komp mi se sam od sebe smrzava. Nekad ga koristim par sati odjednom sve se zamrzne..znaci nemogu ni misom okolo ic cak ni reset ne pomaze..bas ga moram iskljucit..a ponekad par dana radi ko beba pa opet po starom.Ponekad nemogu ga niti upalit stane prije windows login. U pocetku sam mislio da je procesor i da se pregrijava jer mi je cpu temperatura bila cudna..kupio sam novi procesor i kita..isto njesra Ako netko mi moze pomoc rjesit to bilo bi super jel sam lud vec (a i igra mi se WoW) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
resetiranje windowsa, to ce meni dogadjalo s starim P4 kompom kupio novu graficku a napajanje preslabo bilo i stalno se rusio radi nekad 1-15min dobro i onda se samo srusi jednostavno se smrzne...isto tako moze biti do nekih virusa ili slicno...najbolje bi ti bilo nabaviti si erd comander pobacati sve fajlove koje trebas spasiti i onda opaliti nove windowse
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Za pocetak PRAVILA PODFORUMA, jer ovako ne mozemo nista znat niti ti ponudit koje rjesenje za "sredit" problem.. Ima li kakvih gresaka u Event viewer? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
zato stavi nove windowse , ako ni to ne pomogne popravi ga sa cekicem od 5 kg ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
pesnik je htio reci : stavi nowe windowse.... ....a Joke dojdi zivjet u moj kraj pa bus vidjel kaj je struja od HEP, cim zagrmi mam je nema, a o padu napona da ni ne govorimo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Tvoji su savjeti stvarno zlata vrijedni ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
1; Hvala na odgovorima. 2:Sta se tice winowsa to mi je bilo prvo na pameti,imam nove windowse instalirane tako da nije pomoglo. 3:moj CPU ![]() MP MSI K9N Neo-F DDR2 AM2 AMD Athlon64 LE-1640 AM 2 <-- to je taj novi procesor s tim da sam cak u svemu tome smrzavanju stigo flashat BIOS AMD Athlon x2 3600+ AM2 <-- Ovo je stari procesor,neznam kolko ce to pomoc DDR2 1024Mb PC5300 STT Gainvard BLISS 7600GS 256Mb D3 Seagate 80Gb 7200 SATA 2 8Mb Kučiste ADm A508 450W SW4 fan Eh sad,najgori problem je sta mi sad komp UOPCE ne zeli se upalit,samo ventilatori se pokrenu,tako da nemogu testirat RAM a i posto je moja kanta poprilicno stara nitko od poznanika nemoze testirat graficku il maticnu. Cak mi nebi bio problem kupit nove djelove ali..barem bi zelio znati u cemu je kvar da ne bacam lovu u ovoj recesiji. ps:radi bi popunio opciju moj komp da bude sve po pravilima ali ![]() pps:molio bi clanove foruma koji prodaju full konfiguracije da procitaju moj post u mjenjam sekciji
MP MSI K9N Neo-F DDR2 AM2 AMD Athlon64 LE-1640 AM 2 DDR2 1024Mb PC5300 STT Gainvard BLISS 7600GS 256Mb D3 Seagate 80Gb 7200 SATA 2 8Mb Kučiste ADm A508 450W SW4 fan Zadnje izmijenjeno od: Zvonimir Pernar. 11.09.2009. u 17:06. Razlog: dodan tekst |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Nadji nekog tko ima mogucnosti testiranja pa nek pronadje kvar.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|