|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Problem s basom
Uzeo sam novi komp, pa je naravno došla i druga zvučna na matičnoj. Radi se o ovoj matičnoj:ASRock A780GXH/128M Problem je što mi se bas čini dosta lošiji nego na zvučnoj staroj 4 godine(isto integrirana). Stvar mogu malo popraviti kroz software zvučne kad petljam po equalizeru. http://www.imagesforme.com/out.php/i629594_slika.JPG Zanima me zašto nema opcije za bass jer mi gadno fali. Kad sam spajao prednje konektore na matičnu imao sam 2 kabla. Jedan je bio HD Audio i njega sam spojio, a drugi AC'97 koji nisam. No zvuk je isti i na prednjim i na zadnjim konektorima. Konkretno, kako srediti taj bass? E,da još nešto, kad želim staviti na advanced controls, nemogu jer je "sivo" Slušalice: SpeedLinks medusa stereo Zvučnici:logitech x-530 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nemogu ti pomoć, jer i ja imam sranja sa integrušom na svojoj asusici. Također mislim da je problem usko povezan sa driverima i softwareom i nemogu ga nikak riješit. Jednostavno isključi zvučnu u biosu i kupi neki za 50-100 kn i pikni unutra. Neznam za tebe, al meni i krči neovisno o basu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() |