|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Grafika + Windows 7
Sinoć sam instalirao win7 i zadovoljan sam njime, sve pet, samo imam jedan mali problem sa grafikom, zna mi nekad bacat kao neke crte (ko ono u igricama kad je zahtjevna, nadam se da će te znat o čem se radi), i zna se restartirat recimo kad nešto puno prčkam oko desktopa i sl. ,, dal je zapravo problem tom svemu što mi grafička ima samo 256mb il? inače, drivere za grafičku (radeon 9600) sam poskidao sa ATI radeon stranice i instalirao ih, također sam instalirao i neki novi directx 9 al idalje mi pokazuje te crte nekad.. btw. i zna mi nakon nekog vremena pojavit se crno na ekranu pa opet bude sve normalno, nakon toga dolje kod sata izbaci ovo: ![]() pokušao sam instalirat i drivere koje sam koristio na xp no nisu kompaktibilni, nakon toga instalirao sam samo najnovije gpu drivere (bez CCC) al ni to nije upalilo.. zna neko riješenje?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Cini se da graficka treba ic u penziju ![]() P.s. Iskljuci sve vizualne efekte u sedmici (aero...) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
na xp-u je bilo sve normalno, nikakvih problema.. dok sad već počinjem ludit s ovim win7, čim malo više prčkam po njemu on odma zablokira i restartira se.. bilo bi super ako još neko ima ovu grafičku a koristi win7 da kaže kako je riješio problem jer win je super a neda mi se samo zbog te grafike vraćat na xp.. možeš objasnit kako da isključim te efekte? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Kartica je stara. Driveri su u legacy modu, ne razvijaju se aktivno, nabavi drugu grafu ili se ostavi win 7. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
vratio sam se na xp dok ne nabavim bolju grafičku, tako da se tema može lockat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
evo ja upravo koristim win7 s tom grafičkom i nemam nikakvih problema. driveri su "9-3_1_legacy_vista32-64_dd_ccc" te aero radi po defaultu i nema rušenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Onda je skinul krive drivere. Ili krivu sedmicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ja sam imao instaliranu win7 RTM, driveri su bili ''9-3_1_legacy_vista32-64_wdm'' i ''9-3_vista32_win7_32_dd'' no nisu izgleda odgovarali, Melani jesi još šta instalirao/la uz te drivere a da je za grafiku? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|