|
![]() |
#1 |
Guest
|
Limit na megabajte...
Ima netko savjet - kako da stavim dnevni limit na ukupan promet (dl & up)? (180mb je brojka ![]() "Zaposlenici" mi cijeli dan vise na MSNu, Youtube-u i fkin Facebook-u.. Ne želim blokirat određene stranice, samo stavit limit ispod 200mb pa nek onda rade što hoće.. Bit će dobro ako me ne upucaju. ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
mislim da se to da sredit Net limiterom pa probaj iskemijat s njim nesto ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Malo mi je prekompliciran.. ![]() I naravno da se programom ne može manipulirati bez posebnog passworda, i da se sam pali pri podizanju windoza na SVIM user acc-ima uključujući i admina.. Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 05.08.2009. u 03:08. |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ja bi blokirao fejs i jubito i gotovo.
![]() |
#7 |
Guest
|
Skidam K9.. Namjestit ću ga večeras.. Vjerojatno ću blokirat Fejs, Yubito, MSN.. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
blokiraj youtube pomocu hosts datoteke i mirna bosna |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Vidi ako mozes blokirati .flv fajlove u URL-ovima, onda si manje vise miran kaj se tice streaming sajtova.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/ i http://apps.facebook.com (ovo bi trebalo blokati sve igre/ankete/kvizove.. uglavnom sve osim "Profila" i "Poruka"..) Jel mi može netko reć s čime mogu blokati .flv, a moram nekako spriječiti i Flash igre (a ni java mi nije simpatična ![]() Edit: Probao sam K9, blokao sam Streaming Media, MP3 i Web Hosting. ![]() I još nešto, kad probam otvorit zabranjenu stranicu, javi mi se K9 pas i kaže da je on to zabranio ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 05.08.2009. u 13:48. |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() Moraš deinstalirat QuickTime Player onda se pas ne može prikazat ili probaj sa mozillom adblock plus i noscript "zabranit" kad se to pojavi. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|