|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Naglo pogoršavanje grafike i isključivanje PC-a
Zadnjih 2-3 dana kad igram X3 terran conflict grafika mi se naglo pogorsa i PC ide automatski u standby, prilikom restarta ekran ima neke crtice po sebi a umjesto teksta pojavljuju se neki cudni znakovi. U BIOS-u ista stvar, kad ga pokrenem u safe modu (poslije nekoliko pokusaja) sve radi kako treba a danas sam probao i manje zahtjevne igre i blokira mi se odmah.Probao sam sa System restore vratiti stanje na PC-u mjesec dana unazad, izbrisao sam igru ali problem ostaje. Moja konfig.: Intel Core Duo E6400 2x2.13Ghz, 1066Mhz MB Gygabyte 81945P-S3, s775, i945P GF 7900GS, 256MB DDR2 1GB PC5300 HDD 160GB SATA300 napajanje 400w Molim ako mi netko moze dati neki savjet, unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Još da si naveo o kojem napajanju se točno radi... Vrlo vjerojatno da grafa polako oteže papke ili se ipak samo pregrijava, tu prvo treba pokušati instalirati druge drivere, nove a ako ni s njima ne ide onda neku random verziju probaj, provjeri malo temperature grafe u idle i loadu u Everestu, tu je naravno i opcija čišćenja hladnjaka grafe i zamjene termalme paste na GPU. Ali ovako na prvu ja bih rekao da rikava memorija na grafi ali ipak nadajmo se se da nije to ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hmmm, cim se kod post screena pojavljuju "hijeroglifi" moguce da je grafa prdnula. Probaj ovo gore, ako ne, provjeri na drugom kompu ili r.i.p.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
pogledaj da ti se nije cooler odvojio sa grafe!na desktopu ti je sve ok zato sto desktop ne opterecuje grafu fo te mjere da se pocne zagrijavat i fantazirat!
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Vjerojatno se grafa pregrijava, pa je moguce da smanjiva takt gpu-a i rama usred igranja.. To je moguci razlog zasto vidis hijeroglife.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|