|
![]() |
#1 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Terratec Remote Control Editor - poluproizvod ili je sposoban za više..?
Imam Terratekicu HT PCI (MKII) verziju već skoro godinu dana i ona je jedini razlog zašto odlazim u dnevni gledati TV ![]() Home Cinema je odličan softver, nisam imao problema s njim, čak sad otkad imam bolji komp, mogu tu i tamo nešto snimiti i tako... Ali... Remote Control softver je užas u najmanju ruku. v4.9x i zadnja v5.17 su jednako loše i izgleda da tu nema spasa. Zanima me kako vi koji imate ove kartice kontrolirate malo više programa preko daljinca (recimo THC i Winamp)? Sjećam se dok sam imao staru Leadtekicu 2000XP koju sam preko Girdera naštimao da mogu xy programa kontrolirati u isto vrijeme - to je bilo lijepo... Svaka pomoć dobrodošla, želim gledat 'njavu u privatnosti svoje sobe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
IMON + bilokoji Win program radi savršeno. Uključujuči THC.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
49%winner
|
U to uopće ne sumnjam ![]() What about Antec Multimedia Station? To je zapravo rebrandirani iMON kolko vidim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Neka od rijesenja koja mi u sekundi padaju na pamet: iMON MCE Remote Control (mislim da ces morati posjetiti eBuy, a bilo ih je par na njuskalu) Bezicni mis + tipkovnica Citiraj:
Ja koristim iMON (pogledaj dolje pod Ziiky` HTPC) i veoma sam zadovoljan. Brdo opcija i mogucnosti sa dobrom podrskom sa predefiniranim opcijama za bilo koji program. Ako predefinirane tipke za zeljeni program nisi dobio sa instalacijom, mozes ih skinuti sa maticnog sajta i to je to. Podrzava rad `ama bas svega ![]() -Analogni joger za mis sa izborom kursora ili kretanje strelicam po izbornicima -Applicatin launcher ... tu trpas sve programe koje zelis imati na iMON-u -Task switcher ... prebacivanje izmedju vise programa -Neke od tipki ... lijevi i desni klik misa, enter, backup, select, eject, esc, numKey
![]() |
![]() |
#5 |
49%winner
|
Mislio sam reći da sam intenzivno tragao baš za iMON rješenjem ![]() Antec Basic je ono što mi treba, ali htio bi punokrvni daljnac (iMON Pad) umjesto Mini-ja. Nije mi uopće stalo do VFD-a btw... Da ne offtopičarim previše, ako netko ima kakav savjet u vezi trenutnog Terratec RC programa neka slobodno piše. Tnx! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|