|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Grbavi belkin 650va / problem \
Imam gorenavedeni ups star 4 dana i cini mi se da je neispravan,,, ili mu mozda treba vremena da se baterija formira? ![]() ![]() prije pisanja posta sam full ispraznio ups a software pokazuje da je ups vec 74% pun a pise da se baterija puni 12sati ccc materijal za garanciju ili mu treba vremena da nadode? u ups su ustekani samo monitor i napajanje/komp ostalo je na prenaponskoj gad: http://www.itreviews.co.uk/hardware/h1130.htm Zadnje izmijenjeno od: HONDA type R. 22.07.2009. u 19:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
UPS treba odma raditi. Upravo sam komp išteko iz struje sve radi kak treba, dalje je sve na baterijama. Jednom sam ga držao do kraja i baterija traje nekih 9minuta na idle. uključen u struju - na idle load samo 28% na baterije Ja sam zadovoljan sa svojim. Odi ga reklamiraj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Povijest se ponavlja.... Skoro godinu dana nakon prvog posta stize jedan gotovo identican... U diskontu si mi zamijenili ups, dali mi novi... problem je sto je sad i taj novi poceo jesti gowna, isti simptomi kao i prvi ups... Na bateriji drzi desetak minuta, nije to problem, meni i 2 min dosta,,, nego je problem sto kad nestane struje, komp crkne i resetira se i digne na bateriji. ------------------------------------------------------ ![]() ![]() za mene pokaži detalje 21. 7. (Prije 1 dan) ![]() ![]() Ivan Matijević, Reklamacija #1127 je odbijena Zahtjev za reklamaciju: Reklamacija Proizvod Iznos 1127 Belkin UPS/surge protector 650VA (390W) 3+3 utičnice (F6H650deUNV) 1 i sad bi oni meni jos i postarinu naplatili ![]() Iznos : 90,00 kn ____________________________________________ ovo gore je sada pravi problem, u diskontu tvrde da je ups ispravan ![]() ![]() ![]() i sad bi ja trebao platiti 90 kuna postarine da bi se na mom kompu opet rusio i da opet saljem ![]() serviser u diskontu kaze da ja vjerojatno imam losu struju, tipa da je brodogradiliste blizu i slicno i ogromne padove napona ![]() sto raditi, kako ovima dokazati da su u krivu, izneo sam im predlog da ga opterete maksimalno koliko on po specifikacijama moze vuci,, siguran sam da ce se tako srusiti, lako drzati slabi komp, a i serviser mi je sam rekao da taj ups moju konfiguraciju mora drzati bez problema ili i ovima treba inspekciju slati... ja ne trazim pare nazad ni drugi ups, samo ovakav ali ispravan.. Zadnje izmijenjeno od: HONDA type R. 22.07.2009. u 19:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
neznam koliko ti je kuca/zgrada stara i kakve su instalacije, no svejedno ako su baterije pune pucanje se ne smije dogadjati i nikako nije moguće da se to desava zato sto "imas losu struju" jer UPS si vjerojatno i uzeo da zastitis svoje skupe komponente. (pozega je inace poznata po brodogradilistima ![]() ![]() ![]() UPS mozda je "jeftin, los, itd" ali ako piše da može podnijeti opterećenje od 390W mora podnijeti 390W ili nije ispravan. tvoj komp ne moze ovoliko povuci, a najvece opterecenje za UPS je pri paljenju, a ne pri prelasku u battery mod dok je racunalo u idleu. inzistiraj da ga opterete na slicnoj konfiguraciji s monitorom i pod full loadom, valjda imaju opremu da provjere opterecenjem) i na radni nalog lijepo nek napisu pod kojim je opterecenjem istestirano(i priloze screenshot) ovo sto ti se dogodilo je krajnje nekorektno, pogotovo sto si uredjaj kupio u web shopu a sad kad imas konkretan problem prodavac te odj... kako bi izbjego ovakve situacije ne kupujem u web shopovima, a zbog ovakvog ih ponasanja treba bojkotirati ![]() ![]() ![]() da imas normalnu trgovinu ili servise odnio bi svoj komp i rjesio to vjerojatno bez problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Oni sigurno nisu taj ups opteretili sa racunalom kao tvoje nego sa nekakvim offce strojem ili u najboljmem slucaju slabijom gaming konfiguracijom. ovo je vec drugi put da cujem da netko ima s njima problema sa garancijom, dobro pa sam vidio jer sam htio kupiti kod njih hdd i graficku ali za tih par kuna sto mi je jeftinije ako zajebavaju sa garancijom se stvarno ne isplati kad je kao da je ni nema |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
- greška - |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |