|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Black screen
Kada igram bilo koju igricu nakon minutu-dvije samo mi se pojavi crni ekran i komp moram resetirati.Neznam koji je uzrok tome prije je sve radilo kak treba ali sad neće ništa. Jedino je procesor oveclokiran. Probao sam i windows ponovno instalirat ali ista stvar |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Za početak ispuni opciju moj komp u profilu da vidimo koje komponente imaš ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Budem nešto kasnije ispunio ovo za komponente.Probao sam nekoliko različitih drivera(od najnovijih do starijih) ali opet sve isto. Ovo budem probao pa javim EDIT: Temp. gpu-a kad se normalno radi na kompu 50°C,kod pokretanja windowsa 56°C.Jedino nemogu kad igram igrice izmjerit jer taman počnem igrat i pojavi se crni ekran Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 20.07.2009. u 23:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Temperature su ti OK. Koje napajanje imaš? Ako si u mogućnosti posudi i uštekaj neko drugo napajanje pa da to isključimo kao uzrok problema ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
izgleda da je baš napajanje bilo.Uspio sam odigrat barem nešto sa ovim napajanjem od 300 W ali mi se opet tu i tamo pojavi black screen. Izgleda da baš moram kupiti novo napajanje jer ovo od 300 w je još starije od ovog od 400w ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|