|
![]() |
#1 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Risen 2 - Dark Waters
Uskoro bi trebalo doći i do službene najave nastavka, za sada je tu samo službena stranica siromašnog sadržaja http://www.risen2.com/ Čini mi se da će drugi dio biti više gusarske tematike, arrr! ![]() ![]() U svakom slučaju, samo neka ne odstupaju bitno od prvog dijela, srede bugove odmah u startu i ja definitivno igram i drugi dio ![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 20.02.2011. u 13:19. Razlog: typos |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Game Collector
Datum registracije: Jun 2010
|
Jedva čekam. Prvi dio sam odigrao u jednom dahu. Bit ce dobro ako izade do kraja godine |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() Od prvoga djela nisam puno ocekivao, cak ga nisam nesto posebno ni cekao pa me ugodno iznenadio nakon instalacije....igru sam presao "u jednome dahu"....predobra igra! Sada jedva cekam drugi dio no samo se nadam da se necu razocarat....ma da samo ostane igrivost kao na prvome djelu i ja zadovoljan. ![]() Two Worlds II sam onako za probu instalirao i sada je ne mogu prestati igrat...sve preporuke! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#6 |
|
![]() |
#8 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#10 | |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
![]() ako zadrži kehaniku bowa i crossbowa(mislim na streljivo, potreban dexterity ili strength, način ciljanja i unaprijeđivanje skilla) moglo bi biti dobro ali treba paziti na balans između oružja ja mislim da ako igra zadrži istu mehaniku i cjelokupni način gameplaya iz orginala da bi trebala biti odlična ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
jasno mi je da pokusavaju nekaj novo s tim oruzjem i vjerujem da ce bit ok, mislim, ja sam PB fan od prvog gothica al vec je vrijeme da probaju nesto novo, sad kad im je gothic licenca vracena, old school stvari mogu pod tim imenom, s risenom nek eksperimentiraju |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
A sto se tice toga da igra izgleda ko far cry, i risen 1 je imao tropsko okruzenje pa je svejedno bio cist dovoljno mracan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() |
#16 |
|
![]() |
#17 |
|
![]() |
#18 |
Guest
|
jel je čemu ova igra? Netko probao? ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Ja cekam da dodje 'demo' za dl |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() |
#22 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
ima ga već na digital download sada samo još treba pričekati da se skine ![]() edit evo danas sam odigrao nekoliko sati health tj blood se podiže sa potionima, ali piratskim potionima ![]() ![]() sistem skillova je sličan Gothic-u, s time da sami punite Blades/Firearms (2 vrste pištolja, shotgun, Musket) /Toughness (health i armor) /Cunning (trikovi, krađa...) /Voodoo (herbalisam, magija) prvi level to sa 1 na Blades košta 1000 XP, dalje 2000, onda 3000 itd, tako za sve ostale a svaki od Blades/Firearms/Toughness/Cunning/Voodoo ima posebne skillove, npr parry, critical shot, doctor, sneak, curse te skillove vas uče razni ljudi, svaki za pojedini dio i uvjet je određeni level na Blades/Firearms/Toughness/Cunning/Voodoo i naravno puno para ![]() igra je dobra i za sad izigleda dosta duga jer drugi otok (početak je samo mali dio utvrde) ima dosta questova i gameplay-a za kojh 6 sati btw, jedna jako dobra stvar je da ljudi koji su s vama ne mogu poginuti već samo padnu, te se dignu nakon borbe preporučam da se od početka koncentrirate na mačeve ili pištolje te da ih dignete do 6 što je dosta za craftanje igra je na easy dosta lagana da uz pomoć možete sve protivnike pobijediti na otoku osim možda jednog velikog ogra (nalazi se u jednoj špilji) važno ali mali spoiler (tekst je bijeli) na početku stavite prvih par bodova na cunning, bar do 4 i oslobodite lika koji se zove fargo (pronađete odjeću od Farga i odnesete do blacksmith Stone-a kod pirata koji vam da lockpick besplatno, zatim se vratite Fargu da vas nauči pickpocket za kojeg treba cunning 2 i lockpick za kojeg treba cunning 4 zašto je ovo važno ? zato jer ima puno zaključanih škrinja i vrata do kojih ja nisam mogao jer nisam oslobodio lika na vrijeme već sam sve bodove potrošio na ostale stvari sam današ počeo isponova igrati ![]()
I hate to see you leave, but I love to watch you go Zadnje izmijenjeno od: Big Guy. 01.05.2012. u 00:42. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|