|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
PCI Simple Communication Controller
Nakon ugradnje nove zvučne kartice pojavio se novi hardware "Pci simple communication controller", za kojeg treba driver. pomoću windows update-a nisam ga uspio pronaći pa molim ako netko zna više da pokuša pomoći. P.S. power cinema također ima problem jer ne producira zvuk a slike ima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Otvori Properties tog uređaja, odi na karticu Details, u Google prepiši oznake VEN_xxxx&DEV_xxxx i dobit ćeš značenje ili pomoću Everesta vidi o čemu se radi, ali ono ti je brže...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
ma probao sam pa me uvijek vodi na nekakav modem 90. ali sam ipak saznao na drugi način. ima veze sa zvučnom karticom, jer je to neka 6-kanalna CMI8738-6 kartica, a taj controller je neki koji meni ne treba jer mi izlaz L i R rade tako da imam zvuk jedino Power Cinema nema zvuk i to mije veći problem a tako je i sa integriranom zvučnom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|