|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Početničko pitanje - prijenos podataka
Nemam laptop, a mislim kupit nesto kao lenovo s10e, nesto u toj kategoriji do 3000 kn. Zanima me kakva je praksa prebacivanja stvari sa recimo PC-a na laptop, dali postoji nekakav usb kabel sa kojim se spoje i prebacuju podaci, ili se može sa laptopa izvadit HDD pa spojit na PC? Eksetrni HDD znam da funkcionira, ali to nemam pa me zanima dali ima koja metoda osim toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Premium
|
Znaci spojim sa time, to je ako se ne varam umreživanje i šaljem sa jednog na drugi komp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#5 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
evo ti i tutorial za umrezavanje : http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=10705 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Nikakvog drugog načina nema? Nemože se izvadit HDD iz laptopa i spojit sa PC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
moze al onda vecinom gubis garanciju....
![]() |
#8 |
Premium
|
Nista onda cu se morat pozabavit umreživanjem lap. sa pc. Hvala na odgovorima može lock |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Mala ispravka. Vecinom ne gubis garanciju jer najcesce na poklopcu harda nemas nikakvu naljepnicu cijim kidanjem bi imao problema na servisu. Novi laptopi su vecinom sa s-ata diskom kojeg najnormalnije spojis na pc. I sam imam jednog takvog unutra.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Vjerojatno imas neki stik, ako ne, umrezavanje ti je cas posla... Brzo ces skuziti... Pogotovo uz onaj sticky...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|